SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Ηλιούπολη 2-2: Ισοπαλία στο "Σεραδείφειο" σε ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ισάριθμες κόκκινες

ΑΕΚ Β' - Ηλιούπολη 2-2: Ισοπαλία στο "Σεραδείφειο" σε ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ισάριθμες κόκκινες
ΑΕΚ Β' εναντίον Ηλιούπολης για τη Super League 2 INTIME SPORTS

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα, και ισάριθμα γκολ στις καθυστερήσεις, ΑΕΚ Β' και Ηλιούπολη ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο "Σεραφείδειο" για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Όπως η 1η αγωνιστική, έτσι και η 2η του Β' ομίλου της Super League 2 άνοιξε με ματς της ΑΕΚ Β'. Αυτή τη φορά η Ένωση υποδέχθηκε την Ηλιούπολη στο "Σεραφείδειο", με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο βάθμο στη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ η Ηλιούπολη πήγε με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια, χάρις στο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυριά μετά από παράβαση του Θεοδωρίδη, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει την μπάλα ο επιθετικός της Ένωσης έκανε χέρι.

Μεγαλύτερη στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά για τον Δικέφαλο ήταν το σουτ του Ρουκουνάκη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Ηλιούπολη είδε από νωρίς (35') να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη, που αντίκρισε ο Μαϊδανός για μαρκάρισμα στον αρχηγό της ΑΕΚ Β', Ρουκουνάκη, στον χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Κούστα πίεσε για να ισοφαρίσει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 63'. Ο Κατσικάς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή της Ηλιούπολης και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1 για την Ένωση.

Το παιχνίδι ήρθε στην απόλυτη αριθμητική ισορροπία στο 76', αφού ο Μανίσα είδε δεύτερη κίτρινα στο μαρκάρισμά του με τον αγκώνα στο πρόσωπο του παίκτης της Ηλιούπολης. Νωρίτερα, ο Πολίτης είπε δύο φορές "όχι" σε ισάριθμα σουτ από τον Ρουκουνάκη έξω από την περιοχή.

Εν τέλει, ότι δεν είδαμε για σχεδόν μισή ώρα το είδαμε σε πέντε λεπτά. Αρχικά ο Αλεξόπουλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Ηλιούπολη στο 90' κερδίζοντας στην καραμπόλα τους παίκτες της ΑΕΚ και σκοράροντας σε κενή εστία, ενώ στο 90+5' ο Θεοδωρίδης "πήρε το αίμα του πίσω" για το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.΄

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (88′ Βαλκάνης), Ρουκουνάκης, Μαρούτσης (59′ Άνθης), Νίνο (46′ λ.τ Κοντονίκος), Σόσα (59′ Λεφράνκ), Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης

Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης (90+4′ Πατάπης), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς (46′ Σερπέζης), Θωμαΐδης, Άλβες (90′ Ενομό), Μάνος (65′ λ.τ Μπαλογιάννης), Μαυριάς (65′ Αλεξόπουλος)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • 12:00 Πανιώνιος - Χανιά
  • 15:00 Παναχαϊκή - Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β'
  • 17:00 Αιγάλεω - Κηφισιά

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 17:30 Καλαμάτα - Παναργειακός

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

  • Αστέρας Τρίπολης Β' AKTOR - Χανιά
  • Ηλιούπολη - Παναχαϊκή
  • Παναργειακός - Πανιώνιος
  • Κηφισιά - ΑΕΚ Β'
  • Αιγάλεω - Καλαμάτα
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ