SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 2-2: Ο Παμλίδης έσωσε τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους

Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα
Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Β' προηγήθηκε 2-0 στα Σπάτα, όμως η Καλαμάτα είχε απάντηση και με τα γκολ των Μπαράλες και Παμλίδη ισοφάρισε σε 2-2 για την 4η αγωνιστική της Super League 2 στον Β' Όμιλο.

Η ΑΕΚ Β' είδε την Καλαμάτα να της απαντάει στα δύο γκολ που πέτυχε μέσα σε έξι λεπτά, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 στο Σεραφείδειο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Β' Όμιλο.

Η ΑΕΚ Β' πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς. Ο Θεοδωρίδης έσπασε την μπάλα στον Κοντονίκο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Κότσαρη, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό.

Μέσα σε έξι λεπτά η Ένωση πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σόσα , που έκανε την προσποίηση στον Βαλεριάνο και σούταρε για το 2-0.

Η απάντηση της Καλαμάτας ήρθε στο 30' με τον Μπαράλες. Ο Μορέιρα γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Γρίβας έκανε την πάσα στον Μπαράλες, ο οποίος με τακουνάκι την έστειλε στην εστία του Θεοχάρη, μειώνοντας σε 2-1.

Εννέα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με ωραίο σουτ του Παμλίδη εκτός περιοχής στο 39', με το ματς να έρχεται στα ίσια.

Η ΑΕΚ Β' έχασε στο δεύτερο μέρος ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου προβάδισμα, όμως στο 67' ο Κότσαρης έδιωξε δύσκολα με μπουνιά την κεφαλιά του Θεοδωρίδη.

Στο 72' η Ένωση έφτασε για ακόμη μία φορά κοντά στο 3-2, με τον Θεοδωρίδη να βγαίνει σε τετ α τετ και να αστοχεί.

  • ΑΕΚ Β' (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (69′ Λεφράνκ (90+2′ Αντωνόπουλος), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης (79′ Μαυρουδής), Γκολφίνος, Σόσα (90+2′ Τζούντα Γκαρσία), Κοντονίκος (46′ Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.
  • Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα, Ριένστρα (60′ Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης (75′ Φρίμπονγκ), Μπαράλες.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Κυριακή 13 Οκτωβρίου

  • ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 2-2
  • 15:00 Χανιά - Παναργειακός
  • 15:00 Ηλιούπολη - Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β'
  • 16:00 Παναχαϊκή - Κηφισιά

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

16:30 Πανιώνιος - Αιγάλεω

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ