STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Βόλος: Οι τρεις κόκκινες του Σιδηρόπουλου στη Ριζούπολη

Ο Σιδηρόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα αποβάλει τον Σάκχοβ στο ΑΕΚ - Βόλος
Ο Σιδηρόπουλος αποβάλει τον Σάκχοβ στο ΑΕΚ - Βόλος EUROKINISSI

Τρεις κόκκινες σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών έδειξε ο Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ - Βόλος καθώς έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στους Παουλίνιο, Κολόμπο και Σάκχοβ. (VIDEOS)

Τρεις κόκκινες κάρτες, τις δύο απευθείας, μέσα σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών έδειξε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Βόλο. Ο διεθνής ρέφερι απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παουλίνιο από πλευράς ΑΕΚ αλλά και τον Σάκχοβ για χτύπημα στον Ουάρντα. Οι δύο παίκτες των κίτρινων μάλιστα θα χάσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Από πλευράς Βόλου μέσω VAR έδωσε κόκκινη κάρτα στον Κολόμπο. Πάμε να δούμε ξεχωριστά κάθε περίπτωση:

Η πρώτη κόκκινη, μέσω δεύτερης κίτρινης από το τσεπάκι του Σιδηρόπουλου, βγήκε στο 74' για φάουλ του Παουλίνιο ο οποίος ανέτρεψε τον αντίπαλο του και είδε την κάρτα.

Επτά λεπτά αργότερα ο Κολόμπο ανέτρεψε τον Ολιβέιρα που έβγαινε τετ α τετ με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει αρχικά κίτρινη κάρτα. Ο διεθνής διαιτητής όμως πήγε στο VAR και άλλαξε την απόφαση του και έδωσε απευθείας κόκκινη.

Η τρίτη κόκκινη κάρτα, και αυτή απευθείας, ήρθε στο 88' και την είδε ο Σάκχοβ μετά από σπρώξιμο στον Ουάρντα. Ο Ουκρανός έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Αιγύπτιο ο οποίος έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε ενώ έδειχνε με το χέρι του τον Σάκχοβ. Ο μέσος της ΑΕΚ όταν σηκώθηκε έσπρωξε το κεφάλι του Ουάρντα και ο Σιδηρόπουλος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ