ΑΕΚ

ΑΕΚτζήδες όλου του κόσμου ενωθείτε...

ΑΕΚτζήδες όλου του κόσμου ενωθείτε...
ΑΕΚ

Στήριξη των ΑΕΚτζήδων απ' όλο τον κόσμο για μετοχές της ΠΑΕ.Στους 1500 οι ενδιαφερόμενοι.Σενάρια για Εστογιανόφ

Οι διοικητικές εξαγγελίες και η άρνηση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, αρχικά απογοήτευσαν τον κόσμο αλλά η αγάπη για την ΑΕΚ και η στήριξη της ομάδας στα δύσκολα είναι το μεγάλο ατού των φιλάθλων του δικεφάλου.
Από το προηγούμενο Σάββατο (30/05) όταν και σας ενημερώσαμε πως οι... "100 έγιναν 1000" μέσα σε μια βδομάδα προστέθηκαν ακόμα 500 άτομα και το νούμερο θα ανεβαίνει μέχρι και τις 15 Ιουνίου που θα σταματήσουν οι αιτήσεις προκειμένου να ετοιμαστεί η πρόταση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από 25€ έως και 25000€, από Αυστραλία έως Μεξικό

Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει πάνω από 1500 email που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κίνηση και πάνω από 400 φίλοι της ομάδας έχουν αποστείλει την απάντηση τους για αγορά μετοχών. Τα ποσά που έχουν δηλωθεί είναι από 25 έως και 25000€ μόνο στα πρώτα 100 από τα 400 μηνύματα.

Ο μέσος όρος των πρώτων 100 είναι στα 650€ και χωρίς να υπολογιστούν τα υπόλοιπα 300 αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις που καταφθάνουν συνέχεια.

Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί πως ο λόγος που δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία είναι επειδή πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκονται απλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι παράλληλα με τη δουλειά τους προσπαθούν να συντονίσουν την όλη διαδικασία και για να γίνει σωστά με όλα τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουν καθημερινά.

Κοντά σε αυτήν την προσπάθεια βρίσκονται ΑΕΚτζήδες απ' όλο τον κόσμο, Έλληνες της διασποράς (όπως και ο κ. Νοτιάς) που στα δύσκολα θέλουν να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας.

Συγκεκριμένα εκτός φυσικά από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει από: Αυστραλία, ΗΠΑ, Μεξικό, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Ην. Βασίλειο!

Ερωτηματικό η αντίδραση της ΠΑΕ

Μετά από όλη αυτή την ανταπόκριση του κόσμου απ' όλο τον κόσμο (και ειδικότερα όταν θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο), είναι άγνωστη η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ όταν θα της κατατεθεί και επίσημα η πρόταση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σε πρώτη φάση, όταν και ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα ο κ. Θανόπουλος απάντησε πως: "δεν είναι καλό το timing". Παρόλα αυτά, τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ όσο και ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Νοτιάς ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει η διοίκηση.

Για τους ενδιαφερόμενους...

Ο δημιουργός πίσω από το όλο εγχείρημα είναι ο Νίκος Καραβάνατζης με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το SPORT 24 για να εξακριβώσει την πραγματικότητα και την αλήθεια πίσω από αυτή την προσπάθεια. Ο λόγος της δημοσίευσης του ονόματος είναι για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια από τον κόσμο για το αθώο της συγκεκριμένης πρότασης.

Σκοπός είναι οι 1500 να γίνουν 15.000 και παραπάνω ώστε να υπάρξει μια "δυνατή" κρούση προς την ΠΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Ιουνίου. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι με ένα κενό mail στο [email protected] και στη συνέχεια θα σας σταλεί ένα mail που θα περιέχει 3 αρχεία.

1) Αίτηση "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος"

2) Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την πρωτοβουλία αυτή

3) Πρόταση προς ΠΑΕ ΑΕΚ

Στις ενότητες 2 και 3 που είναι σε μορφή pdf θα δείτε αναλυτικά την πρόταση αρχικά προς τον κόσμο και στη συνέχεια προς την ΠΑΕ, ενώ θα σας λυθεί και οποιαδήποτε απορία. Η ενότητα 1, είναι η αίτηση για να γίνετε και εσείς μέλος μιας προσπάθειας που μόνο καλό θα κάνει στο μέλλον της ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να πάρει την ομάδα... πραγματικά στα χέρια του.

Μήνυμα του δημιουργού προς ενδιαφερόμενους



Για την καλύτερη ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά και για αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ο δημιουργός της προσπάθειας αυτής, Νίκος Καραβάνατζης, στέλνει το παρακάτω μήνυμα:

"Παρά τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο και τα λεγόμενα της διοίκησης ότι "δεν είναι καλό το timing" για να μπει ο λαός της ΑΕΚ στη μετοχική σύνθεση (ενώ είναι για οποιονδήποτε επιχειρηματία, «αγνό» ΑΕΚτζή...), η κίνηση αυτή θα εκτελεστεί μέχρι το τέλος.

Με την λήξη της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος (15 Ιουνίου), θα αποσταλεί στην διοίκηση, αλλά και σε όλους όσους έστειλαν email, μία επιστολή η οποία θα περιέχει στοιχεία (χωρίς αναφορά σε προσωπικά δεδομένα) αλλά και επιχειρήματα γιατί πρέπει να επιτραπεί να συμμετάσχει στη μετοχική σύνθεση και ο λαός της ΑΕΚ.

Τέλος, σε περίπτωση μη αποδοχής εισόδου του κόσμου στη μετοχική σύνθεση, θα ζητηθούν αναλυτικά οι λόγοι και όχι γενικές τοποθετήσεις όπως αυτές της συνέντευξης τύπου της Τρίτης, όπου μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την κίνηση η διοικούντες και αρκετοί γύρω από το περιβάλλον της ΑΕΚ".

Σενάριο για τράμπα Εστογιανόφ-Τζιμπούρ

Ένα νέο σενάριο που κυκλοφόρησε είναι αυτό για την απόκτηση του Φαμπιάν Εστιογιανόφ από την ΑΕΚ με αντάλλαγμα τον Ραφικ Τζιμπούρ. Ο Ουρουγουανός άσος ήταν ο πρώτος στη λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για να ενισχύσει το άκρο της επιθετικής του γραμμής, αλλά οι απαιτήσεις τους Πανιωνίου είχαν κάνει απαγορευτική τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Παρόλα αυτά ο άσος του Πανιωνίου αποτελεί διακαή πόθο του Σερβοέλληνα τεχνικού και σύμφωνα με το νέο σενάριο η ΑΕΚ φέρεται να έκανε πρόταση στο Κωνσταντίνο Τσακίρη για ανταλλαγή με τον Ραφικ Τζιμπούρ.

Φυσικά το θέμα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και παρά την θετική αντίδραση του Πανιωνίου, υπάρχουν πολλές δυσκολίες μεταξύ αυτών και η αντίδραση του Αλγερινού άσου της Ένωσης για πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Κρούση από Αμβούργο για "Μαϊστρο"

Επίσημη πρόταση (προφορική) έχει κάνει το Αμβούργο προς τη διοίκηση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαΐστόροβιτς. Συγκεκριμένα οι Γερμανοί βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις της ΑΕΚ για τον παίκτη και η απάντηση ήταν θετική σε περίπτωση που η πρόταση καλύπτει το δικέφαλο.

Άλλωστε μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θανόπουλος θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να συζητήσουν την επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου καθώς μαζί με την εφορία φτάνει το 1 εκ το χρόνο.

Πάντως σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ πρόταση που να ξεπερνάει το 1 εκ. το χρόνο θα υπάρξουν χαμόγελα ανακούφισης.

Στη Γράμμου δεν αμφισβητούν τις ικανότητες του Σουηδού αμυντικού, μάλιστα κατά τη διάρκεια της χρονιάς ίσως να είναι και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη, αλλά εκτιμάτε πως η ΑΕΚ μπορεί να βρει αντίστοιχο παίκτη με πολύ μικρότερο συμβόλαιο.






















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ