SUPER LEAGUE 2

ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0: Με εκπληκτικό Μωραΐτη οι βυσσινί κέρδισαν με τριάρα το ντέρμπι

ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0: Με εκπληκτικό Μωραΐτη οι βυσσινί  κέρδισαν με τριάρα το ντέρμπι
INTIME

Στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 2 η ΑΕΛ πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 χάρις τα δύο καθοριστικά τέρματα του Παναγιώτη Μωραΐτη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιάννης Πασάς που υπέγραψε τον θρίαμβο των "Βυσσινί".

Στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 η ΑΕΛ κέρδισε κατά κράτος τον Ηρακλή με 3-0 στην AEL FC Arena, έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Παναγιώτη Μωραΐτη, ο οποίος καθόρισε το αποτέλεσμα με τα δύο προσωπικά του τέρματα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του αγώνα να ανατρέψει της ισορροπίες και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική.

Ο αγώνας:

Η ΑΕΛ από τη πρώτη στιγμή έκανε γνωστές τις προθέσεις της, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν μόλις στο 4ο λεπτό το σκορ με τον Παναγιώτη Μωραΐτη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Η ΑΕΛ είχε τα ηνία, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να βρουν το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτή την αδυναμία του αντιπάλου, εκμεταλλέυτηκαν οι βυσσινί, οι οποίοι λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο πέτυχαν και δεύτερο τέρμα ξανά με τον Μωραΐτη. Ο 27χρονος πέτυχε ίσως το γκολ της αγωνιστικής, εκτελώντας με το δεξί αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον γκολκίπερ Γιαννίκογλου να μένει "άγαλμα".

Μετά από την επίτευξη αυτού του τέρματος, ο Ηρακλής βρέθηκε σε πολύ δύσκολή θέση. Πάλεψε για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν αποτελεσματικά.

Το κερασάκι στην τούρτα για την ΑΕΛ έβαλε ο Γιάννης Πασάς με ωραίο πλασέ στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ Γιαξής), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Παναγιωτίδης), Πασάς, Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα).

Ηρακλής (Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

  • Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' 1-3

Σάββατο 12 Οκτωβρίου

  • ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0

Κυριακή 13 Οκτωβρίου

  • 15:00 Μακεδονικός - ΠΑΣ Γιάννινα
  • 15:00 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Διαγόρας
  • 16:00 Καβάλα - Νίκη Βόλου
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ