ΑΕΛ

ΑΕΛ, μεταγραφές: Πρόσθεσε εμπειρία στην άμυνα με την απόκτηση του Βαφέα

Ο Νίκος Βαφέας κατά την υπογραφή του στην ΑΕΛ
Ο Νίκος Βαφέας κατά την υπογραφή του στην ΑΕΛ AEL FC

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε η ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 και του στόχου της ανόδου με τους "βυσσινί" να προχωράνε στην απόκτηση του Νίκου Βαφέα.

Η ΑΕΛ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τους "βυσσινί" στη Super League 2 αλλά με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Βαφέα.

Ένος έμπειρου αμυντικού ο οποίος έχει παίξει στην πρώτη κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα της Λάρισας για να πετύχει το στόχο της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βαφέα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 27 ετών, γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1997 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ, Ιωνικό, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιζε στη Super League με την Κηφισιά με την οποία μέτρησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 3 γκολ.

Στην διάρκεια της καριέρας του, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά 86 συμμετοχές και 7 γκολ στη Σούπερ Λίγκα και 18 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Super League".

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ