STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2
παοκ

Έγινε του... Αλκαζάρ με πολύ ξύλο και αντεθνικά συνθήματα. 2-1 ο ΠΑΟΚ με "ντου" Μίετσελ

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Χατζηλιόντας (62' Αλεξάνδρου), Γκαλίτσιος, Κλέιτον (76' Γαβριλόπουλος), Καλαντζής, Βενετίδης, Διγκόζης, Μπασιλά, Αλωνεύτης, Βάλλας

ΠΑΟΚ (Μότσα Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μελίσης, Ζαγοράκης (78' Γκονζάλες), Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης, Μίετσελ, Μπαλάφας (46' Χαραλάμπους), Μέγκαχεντ, Τόργκελε (46' Γιασεμάκης)
td> Με μια ματιά
Στα πρώτα πέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο επιθετικά χωρίς όμως να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία. Μετά τα πρώτo δεκάλεπτο η Λάρισα χάρη στην καλή παρουσία του Αλωνεύτη και του Χατζηλιόντα και την αδυναμία των Ηλιάδη και Μπαλάφα να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου για τον ΠΑΟΚ.

Τελικά πάνω που οι δύο ομάδες άρχισαν να ζεσταίνονται και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια πολύ μεγάλη φάση τα επεισόδια στην κερκίδα και η 45λέπτη διακοπή “κρύωσαν” τις δύο ομάδες και όταν επανήλθαν για να παιχτούν τα υπόλοιπα 17 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν φάνηκαν να έχουν και πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο.

Άλλωστε οι 22 παίκτες είχαν αναπνεύσει πιο πριν τα δακρυγόνα που είχε ρίξει η αστυνομία και είχαν αναγκαστεί να βγουν μέχρι και έξω από το γήπεδο για να... συνέλθουν καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική!

Έτσι λοιπόν τα υπόλοιπα λεπτά ήταν πολύ βαρετά με τον αγώνα να παίζεται στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το γκολ του Μπασιλά που έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήθελε να παίξει πιο επιθετικά και έπρεπε να πιέσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βούκοτιτς που ήθελε η ομάδα του να παίξει περισσότερο από τα πλάγια έβαλε μέσα τον Χαραλάμπους αλλά και τον Γιασεμάκη που πήρε την θέση του κακού Τόργκελε. Οι αλλαγές αυτές δεν του βγήκαν του νεόυ προπονητή του δικεφάλου και η Λάρισα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αφού συνέχισε να έχει “δικό της” το κέντρο.

Ωστόσο το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους χάρη στην κλάση και ατομική ενέργεια του Μάρσιν Μίετσελ που κινήθηκε πολύ ωραία, έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 65'.

Η ΑΕΛ ίσως να μην άξιζε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο αλλά σίγουρα δεν άξιζε και να ισοφαριστεί αφού δεν ήταν χειρότερη του ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι δύο αλλαγές να μην ήταν και ότι καλύτερο για τον Βούκοτιτς αλλά η τρίτη του αλλαγή ήταν “χρυσή”. Ο Γκονζάλες μπήκε στον αγώνα στο 77' στην θέση του Ζαγοράκη και στο 85' πέρασε σαν σταματημένο τον Νταμπίζα έβγαλε πολύ ωραία σέντρα και ο Μίετσελ με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή για τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτήν την φάση η ΑΕΛ ζήτησε οφσάιντ αφού πριν σουτάρει ο Μίετσελ και την ώρα που σέντραρε ο Γκονζάλες, ο Γιασεμάκης που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ έκανε -χωρίς επιτυχία- κίνηση για να πιάσει την μπάλα.

Η Λάρισα διαμαρτύρεται και για ακόμη μία φάση στο 89' αφού ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Γαβριλόπουλου από τον Αραμπατζή.

Τελικά σε ένα ματς που πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό “τρίποντο” αφού πλέον το πρόγραμμα του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είνα βατό.

Αντίθετα η Λάρισα έχει δύο σερί ήττες και έμεινε στους 12 βαθμούς.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Αλωνεύτης και Χατζηλιόντας και από τους νικητές οι Αραμπατζής και Μίετσελ.
td> Συνέντευξη Τύπου
Βούκοτιτς: “Ήμασταν αποτελεσματικοί”

“Μια νίκη δεν σημαίνει πολλά αν δεν έχει συνέχεια και θα πρέπει οπωσδήποτε να την ξεχάσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα που με μία νίκη θα είμαστε κοντά στο παιχνίδι με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά από μας και θα ήταν για τη συνέχεια πολύ καλό για εμάς.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και δεν είχαμε ούτε καλή κυκλοφορία ούτε πρέσινγκ και κάναμε κάποια λάθη που θα μπορούσαμε να πληρώσουμε πολύ ακριβά, αφού δώσαμε την δυνατότητα στους αντιπάλους μας φάσεις να βάλουν γκολ, όπως και στην φάση του γκολ όπου ο Μπασιλά ήταν μόνος του και σκόραρε.

Είπαμε ότι δεν σκοράρουμε εύκολα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να δ4εχόμαστε και εύκολα γκολ και σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε.

Οι αλλαγές μας βοήθησαν για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα και εύχομαι καλή συνέχεια στην Λάρισα.Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν τέτοια πράγματα αφού στο πρώτο πλάνο πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και οι παίκτες

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν οι παίκτες κάνανε μια καλή προσπάθεια και κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ. Περίμενα να έχουμε περισσότερα προβλήματα, πρώτη φορά έπαιξαν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί μαζί, και δεν είχαμε τον Μπαρκαουάν. Ευτυχώς και οι δύο πήγαν καλά και βοήθησαν να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Κοιτάξτε, είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και είχα πει από την αρχή ότι δεν μπορώ να αλλάξω πολλά. Χάναμε και έπρεπε κάτι κάνω. Ρισκάραμε για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση.

Από το παιχνίδι βγαίνουν και τα γκολ, απλώς σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Με τον Άρη είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από σήμερα, αλλά είναι γεγονός ότι σε 8 αγωνιστικές βάλαμε 7 γκολ αυτό λέει κάτι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όπως σήμερα.Ευτυχώς σήμερα είχαμε τον Μίετσελ που ήταν αποτελεσματικός, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι όπου οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές και αυτές κρίνουν τέτοια παιχνίδια.

Δεν έχω μάθει ακόμα καλά το ρόστερ της ομάδας. Είναι λίγο νωρίς. Έχω όμως πιο ξεκάθαρη εικόνα. Κάθε εβδομάδα κάτι μαθαίνω. Για μας αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τα αποτελέσματα που είναι σε πρώτο πλάνο”.















Δώνης: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

“Αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη των δύο συνεχόμενων ηττών εξαιτίας της μη παρουσίας μου στον πάγκο λόγο της τιμωρίας μου. Αποκλειστικά υπεύθυνος και για τις δύο ήττες μας είμαι εγώ. Εμείς είμαστε όμως που θα βγάλουμε την ομάδα από αυτές τις ήττες, γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μου, και αν και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα εκεί θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε.

Είχαμε καλή κυκλοφορία, εκεί που ανεβήκαμε ήρθε η διακοπή ενώ μπορώ να πω ότι δεν νιώσαμε την απειλή του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και πήρε τη νίκη ενώ εμείς δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Με βάση όμως την συνολική εικόνα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος, αλλά η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη”.





Αραμπατζής: “Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες”

"Νομίζω πως σήμερα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολύ πάθος από τους παίκτες. Η Λάρισα μπήκε δυνατά και μας πίεσε αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.

Αντίθετα εμείς στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα περισσότερο. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και πήραμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν καταδικάζουμε το ότι έγινε.

Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι στο ότι γινόταν στις κερκίδες αλλά τσούζανε τα μάτια μας και δεν μπορούσαμε να πάρουμε αναπνοή. Μαθαίνω την θέση ακόμα. είναι και θέμα εμπειρίας ως δεξί μπακ”.







Νταμπίζας: "Μαγική εικόνα"

"Εγώ θα διαφωνήσω με τον κόουτς που ανέλαβε ολοκληρωτικά την ευθύνη για την ήττα. Χάνουμε όλοι μαζί σαν σύνολο και όχι κάποιος μεμονωμένα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθόλου ευκαιρίες, αντίθετα με μας που είχαμε αρκετές.Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα όμως η εμφάνιση μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια. Θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από το σημερινό παιχνίδι, να δούμε τα λάθη που μας στοίχισαν για να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια.Να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία, γιατί υπήρχαν πολλά σε μας και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Το σημερινό παιχνίδι για μας ήταν μια μαγική εικόνα. Δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα.Τι να λέμε και πάλι τα ίδια. Το να καυτηριάζουμε αυτά που έγιναν σήμερα είναι το αυτονόητο. Εγώ δεν θέλω να χαϊδεύω κανέναν οπαδό, ούτε τους δικούς μας, ούτε των άλλων ομάδων, θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα πράγματα. Δεν θα πω εγώ ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τα μαύρα πρόβατα. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος".
td> Όλα τα λεφτά...
Όλα τα λεφτά ήταν φυσικά το υπέροχο πρώτο γκολ του Μίετσελ. Ο Πολωνός δεν ξεχνάει την τέχνη του και με μερικά γκολ που πετυχαίνει μας θυμίζει ότι προέρχεται από ποδοσφαιρική σχολή και όχι την... ελληνική. Έκανε ωραίο κοντρόλ κινήθηκε με έξυπνο τρόπο, βρήκε χώρο και έπιασε ένα δυνατό σουτ περίπου από 20 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοτσόλη.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Θα μπορούσαν να βρισκόταν στην πάνω στήλη καθώς το κλίμα στην αρχή ήταν φορτισμένο αλλά οι οπαδοί των δύο ομάδων δημιουργούσαν καλή ατμόσφαιρα. Τελικά μετά και αφού πέρασαν τα πρώτα 20 λεπτά έγιναν "αίσχη". Από την πλευρά των φιλοξενούμενων πετάχτηκαν φωτοβολίδες και οι γηπεδούχοι απάντησαν με το αντεθνικό σύνθημα "Βούλγαροι". Τότε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν το προστατευτικό και βρέθηκαν μία ανάσα από τους οπαδούς της Λάρισας οι οποίοι επίσης κινήθηκαν προς την πλευρά των Παοκτσήσων. Σπασίματα καρεκλών, ρίψη αντικειμένων, τραυματισμοί και συλλήψεις είναι καταστάσεις που θέλουμε να τις ξεχάσουμε καλύτερα αλλά δεν μπορούμε καθώς σε αυτήν την χώρα λίγοι φαίνεται να ενδιαφέρονται για να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, σήμερα στο Αλκαζάρ αύριο κάπου αλλού. Μέχρι να θρηνήσουμε θύματα... Τότε θα αντιδράσει κάποιος; Μάλλον όχι. Άλλωστε έχουμε θρηνήσει θύματα! Aπίστευτη και η αντίδραση της αστυνομίας. Ο αριθμός της δύναμης της αστυνομίας ήταν πολύ μικρός με αποτέλεσμα, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων βρέθηκαν τετ α τετ να ρίξουν δακρυγόνα για να τους απωθήσουν! Γι' αυτό άλλωστε και διεκόπη η αναμέτρηση καθώς οι ποδοσφαιριστές έφτασαν ως τους δρόμους (!) της Λάρισας για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.
td> To Live του αγώνα...
td> To Live του αγώνα...
89': Κίτρινη κάρτα στον Γαβριλόπουλο για διαμαρτυρία. Γαβριλόπουλος-Αραμπατζής σπρώχνονται μέσα στην περιοχή,.Ο Αραμπατζής έριξε κάτω τον Γαβριλόπουλο. Ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι αλλά φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ.

85': Γκοολ! 1-2 για τον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Μίετσελ. Ο Γκονζάλες ντριπλάρει όμορφα τον Νταμπίζα κάνει σέντρα, ο Γιασεμάκης είναι σε θέση οφσάιντ κάνει κίνηση να πιάσει την μπάλα, δεν την ακουμπάει τελικά, έρχεται από πίσω ο Μίετσελ, πιάνει στην κίνηση του σουτ και κάνει το 2-1. Σπουδαία ανατροπή για τον δικέφαλο.

80' Κίτρινη κάρτα στον Καλατζή.






77': Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στην θέση του Ζαγοράκη μπήκε ο Γκονζάλες

76': Αλλαγή για την Λάρισα. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γαβριλόπουλος στην θέση του Κλέιτον

66':



Ευκαιρία για την ΑΕΛ, με τον Καλατζή να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

65': Γκοοολ! 1-1. Ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ με εκπληκτικό γκολ του Μίετσελ. Ο Πολωνός έκανε ωραίο κοντρόλ, κινήθηκε έξω από την περιοχή, έπισαε ένα δυνατό χαμηλό σουτ από τα 20 περίπου μέτρα ,και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοτσόλη.

62': Αλλαγή για την Λάρισα.Στην θέση του Χατζηλιόντα μπήκε ο Αλεξάνδρου

59': Κίτρινη κάρτα στον Χαραλαμπίδη

54': Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.





Σουτ μακρινό από τον Χαραλάμπους ο Κοτσόλης διώχνει σε κόρνερ με δυσκολία.

50': Καλύτερη η Λάρισα σε αυτά τα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

46': Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Τόργκελε να βγαίνει και να μπαίνει ο Γιασεμάκης και ο Χαραλάμπους στην θέση του Μπαλάφα



Τέλος ημιχρόνου

45+1': Γκοοολ! 1-0 για την Λάρισα. Κόρνερ του Κλέιτον, ο Μπασιλά πηδάει πιο ψηλά απ' όλους, πιάνει την κεφαλιά και σκοράρει.

45': Κίτρινη κάρτα στον Τόργκελε

44':



Γυριστή κεφαλιά του Μπαλάφα μπλοκάρει ο Κοτσόλης

33' Σέντρα του Καλατζή, κεφαλιά του Κλέιτον και η μπάλα άουτ.

30' Κίτρινη κάρτα στον Μελίσση.

29':


Ο αγώνας ξεκίνησε ξανά

Οι δύο ομάδες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας μάλλον θα ξεκινήσει ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία σύλληψη οπαδού του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές έχουν βγει έξω από το γήπεδο, στον δρόμο για να μπορέσουν να αναπνεύσουν! Μια ζωή τα ίδια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρίμα γιατί ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και η κερκίδα ζωντάνια μέχρι που οι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν αποφάσισαν να "πρωταγωνιστήσουν". Η μία μεριά φωτοβολίδες η άλλη αντεθνικά συνθήματα και στην συνέχεια συμπλοκές με την αστυνομία και σπάσιμο καθισμάτων. Τα μικρά πρόστιμα, η αιώνια αδιαφορία της πολιτείας και των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο τέτοιες εικόνες όπως σήμερα στο Αλκαζάρ ή την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ θα ... "προσφέρουν".

Πληροφορίες αναφέρουν οτι υπάρχουν δύο τραυματίες οπαδοί της Λάρισας από φωτοβολίδες που έριξαν οι οπαδοί του δικεφάλου.

Η αστυνομική δύναμη ήταν πολύ μικρή σε αριθμό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν το προστατευτικό, οι οπαδοί της Λάρισας και αυτοί με την σειρά τους στράφηκαν προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και η χρήση δακρυγόνων ήταν η λύση των αστυνομικών. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και αν δεν καθαρίσει δεν μπορεί να συνεχίσει η αναμέτρηση.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απωθήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Λάρισας. Αποτέλεσμα ο αγώνας να ξεκινήσει για λίγο και να διακοπεί και πάλι αφού οι ποδοσφαιριστές και όσοι βρίσκονται στο γήπεδο δεν μπορούν να αναπνεύσουν!

28': Ο αγώνας έχει διακοπεί. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν το προστατευτικό και βρίσκονται μία ανάσα από τους οπαδούς της Λάρισας!

26': Κίτρινη κάρτα σε Κλέιτον, Βάλλα και στον Μπαλάφα

23':



Σέντρα του Διγκόζη από δεξιά, κεφαλιά του Αλωνεύτη και μπλόκαρε ο Φερνάντεζ.

20': Στην εξέδρα τα πράγματα δνε πάνε καλά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούν φωτοβολίδα προς την κερκίδα των οπαδών της Λάρισας. Ακολούθησε το... γνωστό αντεθνικό σύνθημα που φώναξαν οιοπαδοί της Λάρισας και τώρα "ντου" των οπαδών του ΠΑΟΚ που προσπαθούν να σπάσουν το προστατευτικό που χωρίζει τους οπαδούς των δύο ομάδων

17': Ωραία προσπάθεια του Μίετσελ από τα αριστερά που δοκιμάζει το σουτ αλλά δεν ήταν τόσο καλό και μπλόκαρε ο Κοτσόλης

14': Αρχίζει να ανεβαίνει και η Λάρισα ενώ μία...σφυρίχτρα από την κερκίδα δημιουργεί προβλήματα.

7': Ευκαιρία για την Λάρισα. Ο Χατζηλιόντας πιάνει την κεφαλιά μόνος του απέναντι από τον Φερνάντεζ, αλλά στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

5': Ο αγώνας έχει ρυθμό με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται πως έχει μπει πιο δυνατά. Καυτή ατόμοσφαιρα στο γήπεδο σήμερα, με τους οπαδούς της ΑΕΛ και τους εκδρομείς οπαδούς του ΠΑΟΚ να "κλέβουν" με τα συνθήματα τους την παράσταση. Στην εξέδρα και ο κατάσκοπος της Τσέλσι που παρακολουθεί τον Ντανιέλ Φερνάντεζ.

3': Βαθιά μπαλιά για τον αμαρκάριστο Τόργκελε, ο Κοτσόλης βγαίνει από την περιοχή του και διώχνει την μπάλα
2': Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σε καλή θέση ο Μίετσελ μέσα στην περιοχή αλλά δνε πιάνει καλά το πλασέ και διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Λάρισας.

1': Ο αγώνας ξεκίνησε

Μικρής έκτασης επεισόδια έγιναν από εκδρομείς οπαδούς του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης της Λάρισας
















































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ