SERIE A

Αφεντικό... η Λάτσιο

Αφεντικό... η Λάτσιο
Λάτσιο-Μπεράμι

Με πρωταγωνιστή της τελευταίας στιγμής τον Βάλον Μπεράμι η Λάτσιο επικράτησε της Ρόμα με 3-2, στο ντέρμπι της Ρώμης

Αφεντικό της Πόλης...


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ντέρμπι με τα όλα του, η Λάτσιο νίκησε με 3-2 τη Ρόμα που έμεινε στους -7 από την Ίντερ. Το σκορ άνοιξε στο 31' ο Ταντέι και στο 44' ο Πάντεφ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι στο 58' και ο εκτελεστής Ρόκι, ευστόχησε κάνοντας το 2-1.Οι χαρές δεν κράτησαν πολύ καθώς στο 63' ο Περότα ισοφάρισε. Μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη αλλά αυτή που γέλασαν ήταν οι "Λατσιάλοι" όταν στο 93' μετά από φάση διαρκείας ο Μπεράμι με σουτ στην κίνηση έκανε το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα, ο αρχηγός των "τζιαλορόσι", Φραντσέσκο Τότι, τίμησε τη μνήμη του φιλάθλου της Λάτσιο που έχασε τη ζωή του σε επεισόδια πριν λίγους μήνες, Γκαμπριέλε Σάντρι.

Στραβοπάτημα χωρίς απώλειες...


Δεν τα κατάφερε η ίντερ εκτός έδρας με την Τζένοα και αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1. Βέβαια η ήττα της Ρόμα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία, αύξησε τη διαφορά από τους +6 στους +7. Τα γκολ πέτυχαν οι Σουαζό στο 11' και ο Μποριέλο στο 88ο λεπτό.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας αγωνιζόντουσαν από το 40' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πελέ.

Στα άλλα παιχνίδια η Γιουβέντους κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο την Έμπολι, ενώ η αντίπαλος της "Μεγάλης Κυρίας" για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Φιορεντίνα ηττήθηκε στο "Σαν Πάολο" με 2-0. Τα γκολ πέτυχε ο Λαβέτσι στο 23' και το 31'.

Από το κακό στο χειρότερο η Μίλαν, ηττήθηκε μέσα στο σπίτι της, αυτή τη φορά από την Σαμπντόρια με 2-1. Το άσχημο από την αναμέτρηση για την Μίλαν, ήταν η υποτροπή του τραύματος του Κακά που σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Ο Μάγκιο στο 13' και ο Ντελβέκιο στο 25' έδωσαν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με την Μίλαν να κάνει το 1-2 στο 72' με τον Παλόσι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:


Τετάρτη 19/03


Κάλιαρι-Αταλάντα 1-0
Κατάνια-Σιένα 0-0
Εμπολι-Γιουβέντους 0-0
Τζένοα-Ιντερ 1-1
Λιβόρνο-Ρετζίνα 1-1
Μίλαν-Σαμπντόρια 1-2
Νάπολι-Φιορεντίνα 2-0
Πάρμα-Παλέρμο 2-1
Τορίνο-Ουντινέζε 0-1
Λάτσιο-Ρόμα 3-2











Δείτε τα γκολ από το Λάτσιο- Ρόμα
























TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ