ΙΣΠΑΝΙΑ

Αφεντικό η Μπαρτσελόνα, 2-1 στη Μαδρίτη

Αφεντικό η Μπαρτσελόνα, 2-1 στη Μαδρίτη

Δύο πανέμορφα γκολ των Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι έδωσαν στην Μπαρτσελόνα τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη με 2-1 επί της Ατλετικο για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey. "Ξύπνησε" στο τέλος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που έχασε πολλές ευκαιρίες.

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Copa del Rey για την Μπαρτσελόνα, η οποία έφυγε από το "Βιθέντε Καλδερόν" με τη νίκη 2-1 επί της Ατλέτικο με δύο πανέμορφα γκολ των Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με φανταστική ατομική προσπάθεια. Οι Καταλανοί είχαν την υπεροχή, έχασαν ευκαιρία και στο 33' με κεραυνό του Λιονέλ Μέσι έκαναν το 2-0.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε στη μάχη τον Φερνάντο Τόρες στο δεύτερο ημίχρονο, οι "ροχιμπλάνκος" έγιναν πιο απειλητικοί με τους "μπλαουγκράνα" να παραχωρούν μέτρα και μπάλα και το 2-1 στο 59' από τον Αντουάν Γκριεζμάν "άναψε" ξανά το παιχνίδι.

Ο Τόρες και ο Γκριεζμάν έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες από τη μικρή περιοχή και η "απάντηση" των φιλοξενουμένων ήταν ένα δοκάρι σε φάουλ του Μέσι και ένα πολύ άστοχο σουτ του Νεϊμάρ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες (με ευθύνη και της άμυνας των "μπλαουγκράνα"), αλλά ο Γιάσπερ Σίλεσεν δεν νικήθηκε ξανά.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι κάτοχοι του τροπαίου έχουν το προβάδισμα για τη διατήρηση των σκήπτρων στον θεσμό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Βερσάλικο (46' Τόρες), Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ (59' Γκαϊτάν), Κόκε, Γκριεζμάν, Φερέιρα Καράσκο (70' Γκαμεϊρό)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς (58' Σουάρεθ), Μαστσεράνο, Γκόμες (72' Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-2 (59' Γκριεζμάν / 7' Σουάρες, 33' Μέσι)

Πέμπτη

Θέλτα - Αλαβές (22:00)

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-2

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ