ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αφήστε τον Σιμάο ήσυχο"

"Αφήστε τον Σιμάο ήσυχο"
σιμαο ζιλμπερτο σιλβα

Ο μάνατζερ του Σιμάο κατά όσων θέλουν να "φάνε" τον παίκτη του. Επιμένει η Μπιρμπίλη για Λεωφόρο

Επιπλέον, τόνισε πως πέρυσι υπήρξαν κάποιες προτάσεις για το νεαρό μέσο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε δώσει την έγκρισή του.
" Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική των Ελλήνων. Από τη στιγμή που βλέπουν έναν καλό παίκτη πέφτουν πάνω του για να τον "φάνε" και να τον κλέψουν. Όλοι προσφέρουν στον Σιμάο φρούδες ελπίδες ότι θα τον μεταγράψουν στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία ή την Αγγλία. Και το χειρότερο όλων είναι ότι οι παράγοντες του Παναθηναϊκού δεν γνωρίζουν την αλήθεια και ποιος είναι ο πραγματικός ατζέντης του παίκτη. Ποτέ τους δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Όλα ξεκίνησαν από τότε που ο Σιμάο δοκιμάστηκε στην Παιανία.

Ο Βέλιτς με πήρε τηλέφωνο για να υπογράψουμε τον παίκτη και εγώ, επειδή δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια, του είπα να γίνει το συμβόλαιο με ένα δικηγόρο που θα εκπροσωπούσε τον Σιμάο. Διάβασα το συμβόλαιο και έδωσα την έγκριση για την υπογραφή. Μόνο που ο Βέλιτς είχε φέρει έναν δικό του ατζέντη για να υπογράψει, χωρίς να γνωρίζουμε εμείς την ιδιότητά του. Από εκείνη τη στιγμή άπαντες θεωρούν ότι ο εν λόγω ατζέντης εκπροσωπεί τον παίκτη. Αυτό είναι μεγάλο λάθος", επεσήμανε ο Σιντάτ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχαν έρθει πέρυσι για τον παίκτη του:

" Γνωρίζω ότι πέρυσι είχαν έρθει κάποιες προτάσεις για τον πελάτη μου, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν συναίνεσε στην πώλησή του. Εγώ τα μαθαίνω από τις ξένες ομάδες που επικοινωνούν μαζί μου. Και φέτος κάτι υπάρχει στα σκαριά, αλλά θα πρέπει να μιλήσει μαζί μου ο Παναθηναϊκός για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Αλλιώς να το ξεχάσουν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Είμαι πολύ καλά εδώ"

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας, μίλησε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κρυφή του επιθυμία να αγωνιστεί ξανά στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Σε ερώτηση για το αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην Ελλάδα, ο αρχηγός της "σελεσάο", τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Terceiro Tempo": " Είμαι πολύ καλά εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι δυναμικό άθλημα και τα πράγματα συμβαίνουν γρήγορα, όποτε κανείς δεν ξέρει. Θέλω κάποια ημέρα να αγωνιστώ και πάλι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Αυτή τη στιγμή όμως ανήκω εδώ".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ