ΠΑΟΚ

Αφίξεις και δοκιμές

Αφίξεις και δοκιμές
ΣΑΛΜΟΝ

Εντός της ημέρας αναμένονται στην Ελλάδα οι Σάλμον και Ελ Ταϊέφ

Την ίδια ώρα που ο Βασίλης Λάκης ετοιμάζεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο Γιώργος Παράσχος δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο Μπαϊάνο στη θέση του επιτελικού χαφ θέλοντας να τον καθιερώσει σε αυτή και τον Σωτήρη Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Χρήστο Μελίσση τον οποίο προορίζει για τη θέση του στόπερ.
Κατά τα άλλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται πάντα σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην προσπάθειά τους να διευκολυνθεί ο Ιφεάνι Ουντέζε για την εξασφάλιση της βίζας του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Στον «Δικέφαλο» αισιοδοξούν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σήμερα αφού πρώτα η Super League στείλει στην Ελληνική πρεσβεία στη Νιγηρία επικυρωμένο το συμβόλαιο του Ουντέζε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως απαιτείται σε παρόμοιες περιπτώσεις κάτι που αν συμβεί μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάλλου συνεχίζουν να δουλεύουν ώστε να ετοιμάσουν το φάκελο που πρέπει να υποβληθεί μέχρι την Δευτέρα στην ΕΕΑ για να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς. Για το λόγο αυτό χθες επιτεύχθηκαν διακανονισμοί με τους Βαγγέλη Κουτσόπουλο και Πάρη Ανδράλα με την παρουσία των δικηγόρων τους στα γραφεία της ΠΑΕ ενώ χθες επιτεύχθηκε διακανονισμός και με τον Νίκο Μιχόπουλο όπως και με τον νεαρό Πάβλι Βανγκέλι ενώ θέμα χρόνου θεωρείται κάτι ανάλογο να συμβεί κα με τον Γιώτη Εγκωμίτη.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ