ΑΡΗΣ

Αφίξεων συνέχεια

Αφίξεων συνέχεια
Σανσον

Ο νέος προπονητής του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, έφτασε σήμερα στη χώρα μας, όπως και ο Φελίπε Σανσόν

Πρώτος στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός των "κίτρινων", ο οποίος αρχικά ήταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, αλλά λόγω προβλήματος που του προέκυψε δεν τα κατάφερε.
Από τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις κατάφερε να μπει στις καρδιές των Αρειανών οι οποίοι δε θα δυσκολευτούν να ξεχάσουν τους Όγιος και Ερνάντεθ:

"Ξέρω ότι χθες το βράδυ ήταν εδώ περισσότερος κόσμος, αλλά το ότι υπάρχουν και αυτή τη στιγμή άτομα, δείχνει πως ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ολίβα, αντικρίζοντας τους οπαδούς του συλλόγου που τον υποδέχτηκαν με θέρμη στην αίθουσα αφίξεων και κατέληξε:

"Θεωρώ μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου τον Αρη γιατί μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο η ομάδα. Στην Ισπανία ακούγονταν πιο πολύ μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά πλέον έχει ανοίξει πόρτα και για τον Αρη. Δεν θέλω να αναφερθώ σε παίκτες. Όλα θα βγουν μέσα από τη δουλειά".




Ελάχιστα αργότερα εμφανίστηκε και ο Ισπανός επιθετικός, καταθέτοντας την ικανοποίηση του για τη συνεργασία με τους Θεσσαλονικείς, από τους οποίους, όπως είπε, τη δεδομένη στιγμή γνωρίζει καλά τους Κάλβο, Χαβίτο "διότι ήμασταν μαζί στην Μπαρτσελόνα".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ