ΑΡΗΣ

Αγγελάκης: "O Κάκος είναι βασιλικότερος του βασιλιά"

Αγγελάκης: "O Κάκος είναι βασιλικότερος του βασιλιά"
αγγελακης

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Αγγελάκης μίλησε για το επεισόδιο με τον Τάσο Κάκο και τους παίκτες του Αστέρα

Αρχικά, ο Νίκος Αγγελάκης αναφέρθηκε στο χρονικό της αποβολής του, τα όσα ψευδή - όπως ισχυρίζεται -αναγράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον κ. Κάκκο και πως ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα: "Επειδή εμένα μου αρέσει τα λόγια μου να τα διακρίνει δικαιοσύνη θα πω το εξής. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο κ. Κάκκος σφύριξε ένα δύσκολο αγώνα και 50%-50% για τις δύο ομάδες μέσα στα ενενήντα λεπτά. Ήταν καλή η απόδοσή του.

Ωστόσο, συνέβησαν τα εξής: ο κ. Κάκκος δυο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, επισκέφτηκε τον αγωνιστικό χώρο και είδε τα αναρτημένα πανό και κάποιος εκπρόσωπος της Super League μας ενημέρωσε ότι ζητά να κατέβουν τα πανό. Τότε, ξεκίνησε μαραθώνιος συζητήσεων και κατόπιν αυτού είπα στον παρατηρητή ότι δεν έχουν υβριστικό περιεχόμενο και ότι ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει κανονικά στην ώρα του.

Στις 19:10 παρουσιάστηκε ο κ. Κάκκος, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή τηλεφωνούσε, δεν ξέρω που, και είπε ότι πρέπει κατέβουν 1-2 συγκεκριμένα πανό. Ο κ. Σκόρδας κατέβασε το ένα από αυτά. Αυτή η ιστορία έχει τις ρίζες τις σε παλιότερο αγώνα. Το βράδυ του αγώνα Άρης-ΠΑΟ κι ενώ είχε γράψει επιβαρυντικές για την ομάδα μου κατηγορίες, όταν πήγαμε να υπογράψουμε, θεώρησα σωστό να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη, προκειμένου να προφυλάξουμε τις θέσεις μας γιατί αυτά που γράφονταν δεν ήταν αληθή.
Τότε έγινε μία έκρηξη από τον κ. Κάκκο μου είπε: "Στον Τάσο τον Κάκκο θα υπογράψεις με επιφύλαξη; Αυτό δε μου έχει συμβεί ποτέ". Και αφού υπογράψαμε εγώ και ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας, είπε ο συγκεκριμένος διαιτητής ότι "τον Τάσο Κάκκο θα τον βρείτε μπροστά σας". Ευτυχώς τον βρήκα εγώ στο δρόμο μου και δεν τον βρήκε η ομάδα. Την στιχομυθία παρακολούθησε και ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ενώ ήταν παρών ο κ. Πολατιάν και εκπρόσωποι της Λίγκας.

Όταν υπογράφεις με επιφύλαξη, θεωρείς ότι αυτά που γράφονται στο φύλλο αγώνα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν αυτά που αναφέρει είναι εντελώς αναληθή, τότε επισύρει ποινή για πλημμελή καταγραφή των γεγονότων".










Ερωτηθείς για το ποια ήταν τα λόγια του προς τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, για τα οποία κατηγορήθηκε από τον κ. Κάκκο ότι ήταν υβριστικά, ο γενικός αρχηγός του Άρη απάντησε: "Να σας πω εγώ τι είπα. Μπήκα μπροστά στον πρώτο βοηθό και είπα στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, "παιδιά μην διαμαρτύρεστε άδικα, γιατί η μπάλα έχει περάσει 20 εκατοστά μέσα από τη γραμμή». Μετά συνέβη αυτό που είδατε και με εντολή του διαιτητή απομακρύνθηκα. Μπήκα στα αποδυτήρια της ομάδας χωρίς να ανταλλάξω ούτε βλέμμα με τον κ. Κάκκο κι εκείνος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον απείλησα και έγραψε ότι του είπα: "πρόσεξε Κάκκο αυτό που κάνεις θα το βρεις μπροστά σου".

Μπορεί να μου καταμαρτυρήσουν χίλια σφάλματα στην πορεία μου στο ποδόσφαιρο, αλλά όσον αφορά στο ήπιο του χαρακτήρα μου δεν μπορούν να μου καταλογίσουν τίποτα. Καμία αναλήθεια και καμία υποκρισία. Εγώ να μιλήσω με τον κ. Κάκκο; Δεν έχω λόγο να το κάνω. Ενώ αυτός ο διαιτητής έχει πάρα πολλά προσόντα και είναι εξελίξιμος, με την απόκτηση του σήματος της ΦΙΦΑ έχει γίνει βασιλικότερος του βασιλιά.

Δεν πρέπει να είναι καθόλου εγωιστής και ο κ. Κάκκος δεν το τηρεί αυτό. Ο διαιτητής πρέπει να περνάει απαρατήρητος. Στην Ευρώπη λένε ότι ένας διαιτητής είναι καλός, όταν μετά τη λήξη του αγώνα δεν θυμάται κανείς το όνομά του".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ