ΠΑΟΚ

Αγγελής:"Δεν υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ"

Αγγελής:"Δεν υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ"
σαλπιγγιδης

"Δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα", λέει στο Sport24.gr ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη, Β. Αγγελής

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει τον Σαλπιγγίδη να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του.
Μάλιστα την Τετάρτη υπήρξε δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, το οποίο κάνει λόγο για προφορική συμφωνία του παίκτη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τρία χρόνια.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του διεθνούς άσου του "τριφυλλιού", ο οποίος διέψευσε την συμφωνία του παίκτη με οποιαδήποτε ομάδα, αφού όπως μας τόνισε ο Σαλπιγγίδης θα πάρει την απόφαση του λίγο μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

"Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα δημοσιεύματα που μου αναφέρετε, αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως ο Δημήτρης δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση όσον αφορά το μέλλον του. Πρωταρχικός στόχος του παίκτη, είναι να πάρει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγελής .

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο κ. Αγγελής ήταν ξεκάθαρος: " Δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Δημήτρη με ομάδα. Προτάσεις υπάρχουν πολλές, όμως την απόφασή του θα την πάρει με ηρεμία δύο εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό".

Για το αν παίζει ρόλο και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μας είπε: " Όχι. Ο Δημήτρης δεν θα περιμένει μέχρι τόσο αργά για να υπογράψει είτε στον Παναθηναϊκό, είτε σε άλλη ομάδα. Όπως σας είπα, θα κάτσουμε με ηρεμία μόλις τελειώσει η σεζόν και λίγες ημέρες μετά θα ανακοινώσουμε την απόφαση του".

Τι έλεγε το δημοσίευμα

Το δημοσίευμα της εφημερίδας λοιπόν, αναφέρει ότι ο 29χρονος άσος είχε συνάντηση με τους Ζήση Βρύζα και Θόδωρο Ζαγοράκη, στους οποίους τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα αρκεί να του γίνει μια καλή πρόταση.

Όπως ήταν λογικό οι δυο άνδρες του πρότειναν ένα αρκετά καλό τριετές συμβόλαιο, όχι καλύτερο από αυτό που του έκανε ο Παναθηναϊκός, με τον Σαλπιγγίδη ωστόσο να μην κολλάει στα νούμερα, αφού πρωταρχικός του στόχος είναι η επιστροφή στην Τούμπα.

Επίσημα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο διεθνής άσος δεν θέλει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση όμως αναμένεται να γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ