ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγγελόπουλος:"Έχουμε επαφή με Σαρμιέντο"(vid)

Αγγελόπουλος:"Έχουμε επαφή με Σαρμιέντο"(vid)
Σπανός

Επαφές με τον Σαρμιέντο έχει ο Ατρόμητος όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας στο SPORT 24

Η ομάδα του Ατρομήτου επανήλθε στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας μετά από ένα χρόνο και αυτή την φορά έχει σκοπό να μείνει για τα καλά.
Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, με ποδοσφαιριστές που θα συνδυάζουν την αξία, αλλά θα κάνουν και "γκελ" στους φίλους του Ατρομήτου.

Η αρχή έγινε με τον Ζντράβκο Πόποβιτς, που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα, αποτελώντας την αιχμή της επίθεσης για την νέα σεζόν. Κοντά σε αυτόν και ο διεθνής Πολωνός αμυντικός Μάρτσιν Μπαζίνσκι, που παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, υπέγραψε συμβόλαιο.

Με δηλώσεις του στο SPORT 24 ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αποκάλυψε τα σχέδια του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, ενώ παραδέχθηκε και τις επαφές της ομάδας του Περιστερίου με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο.

"Έχουν γίνει κάποιες επαφές με την πλευρά του Σαρμιέντο και περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Λάρισα και μας ενδιαφέρει, αφού πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με εμπειρία στην Σούπερ Λίγκα".

Όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Ατρομήτου και το πως θα κινηθεί, ο κύριος Αγγελόπουλος τόνισε:

"Θέλουμε να συνδυάσουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και παράλληλα ουσίας. Πρώτος μας στόχος όμως είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, θέλουμε παίκτες που θα δώσουν ποιότητα στον Ατρόμητο, κάτι που έγινε σίγουρα με τις περιπτώσεις των Πόποβιτς και Μπαζίνσκι".

Για την προετοιμασία του συλλόγου και τον Γιώργο Δώνη ο κύριος Αγγελόπουλος είπε:

"Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στον κύριο Δώνη να δουλέψει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Έτσι έχουμε αποφασίσει οι περισσότερες μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας".

Ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στο Καρπενήσι στις οκτώ του ερχόμενου μήνα. Στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ευρώπη (Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία πιθανότεροι προορισμοί), με σκοπό να δώσει κάποια φιλικά και να ολοκληρώσει την προετοιμασία του.

Ο Μαρσέλο Σαρμιέντο σε δράση






















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ