ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγγελόπουλος: "Σπουδαίος παίκτης ο Μήτρογλου"

Αγγελόπουλος: "Σπουδαίος παίκτης ο Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, δηλώνει ότι μία θέση στην 8αδα του πρωταθλήματος είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του Περιστερίου και χαρακτηρίζει σπουδαίο τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού με 2-1 βρίσκεται μέσα στους στόχους που έχουν θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία από την αρχή της σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Παναιτωλικού και μίλησε στον "Sentra 103,3" για το μέλλον της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός πως τον επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός: " Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Ποδοσφαιρικά μεγαλώσαμε στις ίδιες γειτονιές. Είχε γίνει μια προσπάθεια νωρίτερα αλλά λόγω της σχέσης μου με την Προοδευτική δεν αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι διαφορετικό. Όμως το πλήρωμα του χρόνου έρχεται κι αναγκάστηκα να φτάσω σε αυτή την επιλογή".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ατρόμητου το καλοκαίρι: " Κινηθήκαμε σε συγκεκριμένους άξονες και πριν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν είχαμε καταλήξει στο πώς θα κινηθούμε. Θέλαμε να μειώσουμε τον μέσο όρο ηλικίας και να ελληνοποιήσουμε την ομάδα. Αν αυτό δεν ήταν δυνατόν τουλάχιστον θέλαμε να έρθουν στην ομάδα παίκτες με πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να είναι μικρός ο χρόνος προσαρμογής τους. Θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες δείχνοντας εμπιστοσύνη σε παιδιά από εκεί".

Για τον Κώστα Μήτρογλου: " Τον Κώστα θέλαμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας νωρίτερα. Παρακολουθούσαμε την περίπτωσή του στενά κι όταν υπήρξε πρόσφορο έδαφος κάναμε την κίνησή μας. Είχε αρκετές προτάσεις αλλά συνυπολόγισε κάποια δεδομένα κι ευτυχώς κατέληξε σε μας. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη. Η απόδοσή του οφείλεται και στο κλίμα που βρήκε στην ομάδα αλλά και στον τρόπο δουλειάς.

Το τεχνικό τιμ προσπαθεί να τον βελτιώσει σε κάποιους τομείς. Συνεργάζεται πολύ, θέλει να μάθει και προσπαθεί πολύ. Ακούγαμε διάφορα για τον Κώστα. Υπολογίσαμε και στις καλές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Ήμουν βέβαιος για την επιλογή μας γιατί το τεχνικό μας επιτελείο γνωρίζει άριστα πώς να προσεγγίσει τον κάθε παίκτη κι ήμουν σίγουρος πως δεν θα προέκυπτε κανένα θέμα. Είμαι ενθουσιασμένος με τη συμπεριφορά του Κώστα. Συνεργάζεται άψογα με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του".

Για τους στόχους του Ατρόμητου: " Η βαθμολογική συγκομιδή είναι ικανοποιητική τηρουμένων των αναλογιών. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να συνδυάσουμε τις καλές εμφανίσεις με αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε πρόβλημα καθώς η ομάδα απέδιδε καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν μικρή η βαθμολογική συγκομιδή και φτάσαμε στο τέλος να παλεύουμε για την παραμονή μας. Βάση του υλικού και όσων έχει δείξει η ομάδα μια θέση στην 8άδα θα είναι λογική".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ