ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλικά σενάρια εμπλοκής για Τεν Κάτε

Coach Henk ten Cate before the first round, second leg UEFA Cup soccer match between Ajax and Dinamo Zagreb at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday Oct. 4, 2007. (AP Photo/Evert Jan Daniels)
ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ AP

O Xεν Τεν Κάτε καθυστερεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκο καθώς, σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα "Guardian", περιμένει την πρόταση της Μπλάκμπερν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Μπλάκμπερν, Τζον Γουίλιαμς φέρεται να έφυγε από το "Μεγάλο Νησί" προκειμένου να μιλήσει με κάποιους από τους υποψηφίους προπονητές και οι αγγλικές εφημερίδες υπαινίσσονται πως αυτός ήταν ο Τεν Κάτε, χωρίς όμως να το αναφέρουν ξεκάθαρα.
Εμπόδιο στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, εκτός φυσικά από την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, είναι η οικονομική διελκυστίνδα που έχει με την Τσέλσι και η απαίτηση του Αγγλικού κλαμπ να μην δουλέψει τόσο γρήγορα ξανά στην Πρέμιερσιπ.

Η χρονική διορία που έχει θέσει ο Γουίλιαμς για την ανεύρεση τεχνικού ηγέτη είναι το τέλος αυτής της εβδομάδας, οπότε το αργότερο μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση.





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ