ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγλικά σενάρια για Σβάρτσερ

Αγγλικά σενάρια για Σβάρτσερ
Σβαρτσερ

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 34χρονο τερματοφύλακα, Μαρκ Σβάρτσερ, αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ

Ο πορτιέρο της ''Μπόρο'' είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην Premier League μέχρι το 2010, όμως πρόσφατα απέρριψε την πρόταση που του έκανε ο αγγλικός σύλλογος για διετή επέκταση του συμβολαίου.
Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αυστραλού τερματοφύλακα (η Σάντερλαντ παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση, ενώ υπάρχουν άλλοι δυο σύλλογοι της Premier League που ενδιαφέρονται). Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους συλλόγους είναι αρκετοί απο την Γερμανία (Νυρεμβέργη, Στουτγάρδη, Βέρντερ και Λεβερκούζεν).

Ξαφνικά... Παναθηναϊκός!
Ωστόσο, η ''Synday Sun'' αναφέρει οτι η τελευταία ομάδα που μπήκε στην ''μάχη'' της διεκδίκησης του με ιδιαίτερες αξιώσεις είναι ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ζοσέ Πεσέϊρο τον ξεχώρισε απο τον Μάρτιο του 2005 και τις αναμετρήσεις της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με την Μίντλεσμπρο, όπου ο Αυστραλός ήταν απο τους κορυφαίους της ομάδας του.

Παράλληλα, οι Άγγλοι αναφέρουν οτι αυτή την στιγμή οι ''πράσινοι'' έχουν σαν πρώτη επιλογή τον Μάριο Γκαλίνοβιτς (δεν γίνεται λόγος για τον Αρκάντιους Μάλαρζ) και τονίζουν οτι ο Σβάρτσερ θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την φανέλα με το Νο1.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ