ΑΡΗΣ

Αγιασμός και στο βάθος Φερνάντεζ-Φλάβιο

Αγιασμός και στο βάθος Φερνάντεζ-Φλάβιο
φερναντεζ

Ολοκληρώθηκε ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο στόχαστρο ο Ντάριο Φερνάντεζ και o Φλάβιο

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Αριστείδης και αμέσως μετά το τέλος του ο συνεργάτης του Μαζίνιο, Ντονάτο, είπε για τους μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Κινούμαστε για έναν τερματοφύλακα και γι άλλους παίκτες. Ελπίζουμε πως όταν θα πάμε στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα τους έχουμε όλους».
Νωρίτερα ο Σάκης Πρίττας δήλωσε ότι: « Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γνωρίζω πως αυτό που λείπει από την ομάδα είναι ένας τίτλος». Για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς τόνισε: « Είναι ένας μεγάλης εμπειρίας φιλικό».

Εξετάζονται Φερνάντεζ-Φλάβιο

Εν τω μεταξύ ο μεταγραφικός πυρετός του Άρη δεν λέει να πέσει. Τα νέα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτά των Ντάριο Φερνάντεζ και Φλάβιο. Ο Αργεντινός χαφ που αγωνίστηκε για τρία χρονιά στον Πανιώνιο προτάθηκε και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση σκέφτεται να αποκτήσει τον Φερνάντεζ ως δανεικό από την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία αγωνίζεται από το 2008, όταν και έφυγε από την Νέα Σμύρνη. Εκτός του Φερνάντεζ σοβαρά εξετάζεται και η περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού που αγωνίστηκε πέρσι στον Αστέρα Τρίπολης και έμεινε ελεύθερος.

Τα εισιτήρια με Μπόκα

H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό αγώνα με την Boca Juniors που θα διεξαχθεί στις 21:00, το βράδυ της 5ης Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΘΥΡΕΣ 1-3: 15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2: 25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP: 100 ΕΥΡΩ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο. ΟΛΑ τα υπόλοιπα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα φιλικά παιχνίδια, όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας(που θα έχουν ήδη αγοράσει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία το διαρκείας τους).

Μάλιστα ο κάθε ένας από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα. Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα και σε όλο το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό. Επίσης σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά κασκόλ, αλλά και Τ-shirt του ΑΡΗ και της Boca Juniors, τα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το ARIS MEGASTORE.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ