ΠΑΟΚ

Αγιασμός, μανία για διαρκείας και Ρεγκέιρο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
Προπόνηση MOTIONTEAM

Μια προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα (09:00) στο γήπεδο της Τούμπας πριν από την οποία υπήρχε ο αγιασμός

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ακολούθησαν επί 1,5 ώρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κάτω από τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος με τους Αραμπατζή και Μπιζέρα ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Η σημερινή εξάλλου ήταν και η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους πριν η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αναχωρήσει (αύριο Τετάρτη 08/07 στις 11:35) για το Ντόορβερθ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ρεγκέιρο προ των πυλών

Η έντονη χθεσινοβραδινή φημολογία περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μάριο Ρεγκέιρο λίγη ώρα μετά την λύση του συμβολαίου του με τον Άρη σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη μη παραμονή του Βιεϊρίνια επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο διεθνής Ουρουγουανός έχει στα χέρια του την σχετική πρόταση για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας. Στα συν μάλιστα για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο Ρεγκέιρο είναι παιδικός φίλος με τον συμπατριώτη του και κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης Πάμπλο Γκαρσία αλλά και η επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Μίρκο Σαβίνι αναμένεται να ενσωματωθεί τελικά με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ στο Άρνεμ της Ολλανδίας – μεταβαίνει μεθαύριο Τετάρτη (08/07) – ενώ κάτι ανάλογο είναι να συμβεί και με την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο από την στιγμή που λύσει το συμβόλαιό του με την Ρασίνγκ Σανταντέρ. Όσο για τον Πάμπλο Κοντρέρας που απουσιάζει με άδεια ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη (07/07) τελικά στην Θεσσαλονίκη.

Γκαγκάτσης: "21.000 διαρκείας"

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε στον Libero 107,4 για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που ξεκίνησε από σήμερα σε ιδιαίτερα αυξημένους ρυθμούς.

Αρχικά, ο Μάκης Γκαγκάτσης ενημέρωσε για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που είχαν διατεθεί μέχρι το μεσημέρι λέγοντας: " Από τις 7 το πρωί, άρχισαν να σχηματίζονται ουρές έξω από τα γραφεία. Ο κόσμος έρχεται συνεχώς. Του συνιστούμε υπομονή. Όλοι θα εξυπηρετηθούν. Από το πρωί έχουν διατεθεί περίπου 1000 διαρκείας και υπολογίζουμε να έχουν ξεπεράσει τα 1.500 μέχρι το τέλος της ημέρας.

Το προσωπικό μας φρόντισε να έρθει νωρίτερα. Είναι γύρω στους 12 υπαλλήλους και υπάρχουν 7 ταμεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους μας. Υπάρχουν μερικές φωνές διαμαρτυρίας και παράπονα, όμως σιγά-σιγά η ουρά μειώνεται"

.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το ρυθμό με τον οποίο διατίθενται καθημερινά τα "μαγικά" καρτελάκια, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι: " Είναι πρωτοφανές γιατί δεν έχουμε δει άλλη χρονιά ή σε άλλη ομάδα να διατίθενται περισσότερα από 1000 διαρκείας την ημέρα. Μας εξέπληξε θετικά και συνεχίζουμε. Θα πρότεινα σε αυτούς που μπορούν, να αγοράσουν μέσω Ίντερνετ το διαρκείας τους. Αυτοί οι οποίοι έχουν προχωρήσει ήδη στην αγορά τους μέσω διαδικτύου, δεν χρειάζεται να έρθουν σήμερα να το παραλάβουν. Έχει κρατηθεί το καρτελάκι τους και θα έχουν τη δυνατότητα να το πάρουν τις προσεχείς ημέρες".

Τέλος, ερωτηθείς αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίσει να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε ότι: " Αν στις 30 Ιουλίου παίξουμε εκτός έδρας, θα μπορέσουμε να δώσουμε παράταση μίας εβδομάδας. Ειδάλλως, δεν θα το κάνουμε. Μπορούμε να διαθέσουμε μέχρι 21.000 διαρκείας και με αυτό το ρυθμό, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή".


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ