ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Επέκταση μέχρι το 2023 με τον Έρικ τεν Χαγκ

Ajax's head coach Erik Ten Hag gives directions to his players during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's head coach Erik Ten Hag gives directions to his players during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Μπορεί να βρέθηκε στο στόχαστρο της Τότεναμ, όμως ο Έρικ τεν Χαγκ θα παραμείνει στον Άγιαξ με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Κάτοικος Άμστερνταμ θα παραμείνει ο Έρικ τεν Χαγκ. Ο 51χρονος Ολλανδός προπονητής επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Άγιαξ για έναν ακόμα χρόνο.

Το συμβόλαιο που είχε με τον Αίαντα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, ενώ πλέον δεσμεύεται με την ολλανδική ομάδα μέχρι το 2023.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη τον βγάζει από το κάδρο για τον πάγκο της Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο θα πρέπει να κοιτάξουν σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Έρικ τεν Χάγκ πήγε στον Άγιαξ τον Δεκέμβριο του 2017 και σε 163 αναμετρήσεις μετρά 119 νίκες, 21 ισοπαλίες και 23 ήττες.

TAGS ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ