VIRAL

Άγιαξ: Ο Μπέργκχαουζ πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον πιο viral τρόπο

EUROPA LEAGUE /  /  /  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / / / ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Στίβεν Μπέργκχαουζ πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον πιο viral τρόπο. Όπως ακριβώς είχε κάνει δύο μέρες νωρίτερα κι ο Μόντο Ντουπλάντις.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού έχουν δώσει δεκάδες ξεχωριστές στιγμές. Από τα μεγάλα ρεκόρ και τις πιο συγκινητικές ιστορίες ως τις viral στιγμές τους. Μία από αυτές (ίσως μάλιστα η κορυφαία όλων) είναι ο Γιουσούφ Ντίκετς, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην σκοποβολή δίχως την χρήση του ειδικού εξοπλισμού.

Ο Γιουσούφ Ντίκετς στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Γιουσούφ Ντίκετς στους Ολυμπιακούς Αγώνες PRINT SCREEN

Το coolness που είχε μάλιστα, τον μετέτρεψε γρήγορα σε μια viral μορφή των Ολυμπιακών Αγώνων, οδηγώντας ακόμη κι άλλους αθλητές να τον μιμηθούν. Όπως ο Μόντο Ντουπλάντις, που έκανε την χαρακτηριστική κίνηση μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ.

Έλα όμως που η... χάρη του Γιουσούφ Ντίκετς δεν περιορίστηκε σε όσα γίνονται στο Παρίσι. Για την ακρίβεια, έφτασε μέχρι το ΟΑΚΑ χάρη στον Στίβεν Μπέργκχαουζ.

Μόλις σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ πανηγύρισε α λα Γιουσούφ Ντίκετς (δηλαδή με το ένα χέρι στην τσέπη και το άλλο να κάνει το σήμα του όπλου), δίνοντας ακόμη μια αφορμή να μνημονευθεί ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Παρισιού.

TAGS VIRAL ΑΓΙΑΞ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ