ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Συμφώνησε προφορικά με τον Έρικσεν ο "Αίαντας"

Manchester United's Christian Eriksen celebrates after scoring the opening goal during the Europa League opening phase soccer match between Manchester United and Twente in Manchester, England, Wednesday, Sept. 25, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο πανηγυρισμός του Έρικσεν. @2024 FAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άγιαξ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ήδη θολό, ποσό μάλλον μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου πως δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο πλέον φαίνεται σαφές πως οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν πιθανότατα χωριστούς δρόμους.

Ο Δανός μέσος φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άγιαξ, οχτώ μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τους "Κόκκινους Διαβόλους", σύμφωνα με την Sun.

Ο 32χρονος έχει μεγάλο παρελθόν με τη φανέλα του "Αίανατα", αφού ο ίδιος αγωνίστηκε με την ομάδα από τη σεζόν 2010 έως το 2013, μετρώντας 32 γκολ και 65 ασίστ σε 163 συμμετοχές, προτού τον αγοράσει η Τότεναμ αντί για 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και αρνηθεί μέχρι στιγμής αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ μένει να φανεί και ποια θα είναι η οριστική απόφαση της Γιουνάιτεντ για το μέλλον του. Με την φανέλα της ομάδας της Premier League, ο Έρικσεν μέτρησε έξι τέρματα και 16 ασίστ σε 80 συμμετοχές.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ