CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Τότεναμ: Ισοφάριση σε 2-2 με Λούκας! (VIDEO)

Tottenham's Lucas Moura, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Tottenham's Lucas Moura, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Λούκας Μόουρα με το δεύτερο γκολ του, τέσσερα λεπτά μετά το πρώτο, ισοφάρισε σε 2-2 για την Τότεναμ στην εκτός έδρας ρεβάνς ημιτελικών Champions League με τον Άγιαξ. (VIDEO)

Ο Άγιαξ υποδέχεται την Τότεναμ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη από το Sport24.gr - για τον ημιτελικό του Champions League στη ρεβάνς της νίκης (0-1) του Αίαντα στο Λονδίνο κι άνοιξε το σκορ μόλις πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με τον Ματάις ντε Λιχτ.

Μάλιστα, οι Ολλανδοί διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 35ο με τον Χακίμ Ζιγές, αλλά οι σπερς μείωσαν με τον Λούκας Μόουρα στο 55ο. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος ακραίος πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από τέσσερα λεπτά (59').

Ο Κίραν Τρίπιερ από δεξιά έκανε ωραία πάσα προς τον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος έχασε σπουδαία ευκαιρία, αποτυγχάνοντας να νικήσει από κοντά τον Αντρέ Ονανά. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε μετά την απόκρουση του Καμερουνέζου και έφτασε στον Λούκας Μόουρα, ο οποίος κράτησε τη μπάλα στα πόδια του και έκανε το σουτ χωρίς να βλέπει φέρνοντας την ισοφάριση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ