ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Βέχορστ διετίας στον Αίαντα

Wout Weghorst of the Netherlands celebrate at the end of a quarterfinal match between the Netherlands and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, July 6, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Wout Weghorst of the Netherlands celebrate at the end of a quarterfinal match between the Netherlands and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, July 6, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) @2024 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Σε μία σημαντική προσθήκη λίγο πριν το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε ο Άγιαξ, με την ομάδα του Άμστερνταμ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βουτ Βέχορστ.

Ο Άγιαξ έψαχνε έναν παίκτη για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης λίγο πριν κλείσει το θερινό παράθυρο των μεταγραφών και τον βρήκε στο πρόσωπο του Βουτ Βέχορστ.

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Άμστερνταμ άσκησε ασφυκτικό πρέσινγκ στην Μπέρνλι προκειμένου να τον επαναπατρίσει και δικαιώθηκε στο φινάλε, με τον 32χρονο Ολλανδό διεθνή σέντερ φορ να περνάει την Πέμπτη (29/8) με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και κατόπιν να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τον Αίαντα.

"Ο Βουτ έχει την απόλυτη αθλητική εμπειρία και αυτό το θεωρούμε απολύτως σημαντικό στον Άγιαξ. Είναι ένας ικανότατος στράικερ που κάνει συνεχώς δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων.

Ακολουθούν πολλά παιχνίδια μέσα στους επόμενους μήνες και είμαστε χαρούμενοι που ο Βουτ ήρθε σε εμάς", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του deal ο τεχνικός διευθυντής των Ολλανδών, Άλεξ Κρος.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ