ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ - Βοϊβοντίνα 1-0: Δύσκολη νίκη για τον Αίαντα, θα κριθεί στη ρεβάνς ο πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Ajax's Chuba Akpom, centre, celebrates with teammates after scoring his side's third goal during the Europa League Group B soccer match between Olympique de Marseille and Ajax at the Velodrome Stadium, in Marseille, France, Thursday, Nov. 30, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Τσούμπα Άκμπομ @2023 DANIEL COLE/AP IIMAGES

Ο Άγιαξ επικράτησε της Βοϊβοντίνα με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Ο Άγιαξ ήταν εν τέλει ο νικητής του αγώνα απέναντι στην Βοϊβοντίνα, με τον Αίαντα να επικρατεί έστω και δύσκολα με 1-0 χάρις στο τέρμα του Μπράνκο φαν ντεν Μπόμεν στο 86' και πλέον η ολλανδική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μεριά πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Μπότεφ νικώντας με 2-1 και παράλληλα εξετάζει τον πιθανό αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό του Europa League, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της βουλγαρικής ομάδας.

Η ρεβάνς του αγώνα μεταξύ Άγιαξ και Βοϊβοντίνα έχει προγραμματιστεί για τις (1/8). Στη συνέχεια, οι νικητές των δύο ζευγαριών θα έρθουν αντιμέτωποι στις (8/7) και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στις (15/8).

TAGS ΑΓΙΑΞ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ