ΑΡΗΣ

"Αγκαλιά" με Ντίαζ

"Αγκαλιά" με Ντίαζ
Σηφάκης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταμιάν Ντίαζ της Μπόκα Τζούνιορς φέρεται να βρίσκεται ο Άρης. Σηφάκης: "Θα προκριθούμε"

Ο 22χρονος άσος της ομάδας του λιμανιού απασχολεί τη διοίκηση των Θεσσαλονικέων και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση της μεταγραφής του.
Ο Αργεντινός μέσος αποτελεί "προϊόν" των ακαδημιών της Ροσάριο Σεντράλ, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία τον Απρίλιο του 2007. Μάλιστα την περασμένη σεζόν σε 37 συμμετοχές βρήκε 5 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο ποδοσφαριστής πλέον αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς με την οποία προς το παρόν δεν έχει επίσημη συμμετοχή.

Σηφάκης: " Θα προκριθούμε"

Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο πορτιέρο τβων κιτρινόμαυρων θεωρεί πως ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε την ομάδα του που διακατέχεται από τεχνίτες ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Σηφάκης δήλωσε στον "98,7" :

" Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αφού μοναδικός μας στόχος ήταν η νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειές μας. Να μην ξεχνάτε ότι είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και τεχνική κατάρτιση. Σε αυτά τα δύο στοιχεία προσθέσαμε και τη δύναμη. Οταν παίζεις ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται η πρόκριση, το πάθος και η δύναμη βγαίνουν από μόνα τους".

Για τον επαναληπτικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", σχολίασε: " Εχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας, αισιοδοξώ ότι θα πετύχουμε το στόχο μας και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Σε τέτοια παιχνίδια τα λάθη δεν επιτρέπονται και θα προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε. Είμαστε το φαβορί, όμως από την άλλη θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή. Το μόνο που μπορεί να μας στερήσει τη νίκη και την πρόκριση είναι ο κακός μας εαυτός. Μέχρι στιγμής έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας με το πρόσωπο που δείξαμε, όμως πιστεύω ότι αυτό στη συνέχεια θα αλλάξει".

Για τα όσα έγιναν στη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: " Είναι κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν σε μια γιορτή, όπως είναι το ποδόσφαιρο. Ο συγκεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς δεν δείχνει ποδοσφαιρική παιδεία. Στο δικό μας γήπεδο δεν γίνονται αυτά".

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, είπε: " Παίζουμε έναν αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πετύχουμε το στόχο μας. Οπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για να ανέβουμε στη βαθμολογία και να δώσουμε χαρά σε εμάς, αλλά και στον κόσμο μας. Απομένουν 13 αγωνιστικές και με σκληρή δουλεία θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ