ΑΕΚ

Αγκάθι ο Ζήκος

Αγκάθι ο Ζήκος
Ζήκος

Πονάει ο Ζήκος και είναι αμφίβολος για την Τούμπα, δύσκολα θα φύγει ο Σορεντίνο, στον... αέρα ο Ντελίμπασιτς

Οι Ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται μεν στη δύσκολη έδρα της Ξάνθης, ωστόσο και εφέτος δείχνουν ότι έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, οπότε στην Ένωση ξέρουν ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε δώρα.
Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τόνισε σήμερα στους παίκτες της ΑΕΚ ότι " αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να φύγουμε οπωσδήποτε νικητές από την Τούμπα" ωστόσο η ομάδα του ενδέχεται να προσπαθήσει για το μεγάλο κόλπο στην Τούμπα χωρίς τον Ακη Ζήκο.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον έξω μηνίσκο όπου αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ντέρμπι κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Επιστροφές

Ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Αύριο ολοκληρώνει το πρόγραμμα επανένταξής του και ο Στέφανο Σορεντίνο και την Πέμπτη θα ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ωστόσο δύσκολα ο Φερέρ θα τον προτιμήσει με δύο προπονήσεις στα πόδια του, οπότε κόντρα στον ΠΑΟΚ λογικά θα προτιμηθεί ο Διονύσης Χιώτης.

Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Λαγός ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Άντρια Ντελίμπασιτς άρχισε εντατικό πρόγραμμα επανένταξης. Ο Έμερσον ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης κοιλιακών- προσαγωγών.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική κατά την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου, ακολούθησε θεραπευτική αγωγή τις ημέρες του ρεπό και σήμερα προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην Τούμπα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε επίσης σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζουν ο Νίκος Γεωργέας και ο Γιώργος Αλεξόπουλος οι οποίοι δεν προλαβαίνουν τον αγώνα της Τούμπας.

Δύσκολα θα φύγει ο Σορεντίνο

Του αρέσει, δεν του αρέσει, η ΑΕΚ θα παραμείνει στην καθημερινότητα του Στέφανο Σορεντίνο τουλάχιστον ως το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός κι αν προκύψει η μεγάλη πρόταση που περιμένει η διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", η ιταλική Τζένοα _ επί της ουσίας η μοναδική ομάδα που έχει έλθει σε επαφή με την ΑΕΚ για να αποκτήσει τον 28χρονο τερματοφύλακα _ προτίθεται να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον Αλέσιο Σκάρπι (ο οποίος είχε περιθωριοποιηθεί λόγω της διαμάχης του με τον προπονητή της ομάδας Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι).

Κάτι που σημαίνει ότι οι Γενοβέζοι αφήνουν πίσω τους την υπόθεση Σορεντίνο κρίνοντας απαγορευτική τιμή πώλησης τα 2 εκατ. ευρώ που ζητεί η Ένωση.

Στον αέρα και ο "Ντέλι"

Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να λύσει τη συνεργασία της με τον μαυροβούνιο επιθετικό Άντρια Ντελίμπασιτς εξακολουθεί να υφίσταται, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει στα χέρια του μόνο μία επίσημη πρόταση, αυτή από την Σετούμπαλ, ωστόσο η δυσμενής οικονομική κατάσταση του πορτογαλικού συλλόγου προβληματίζει τον Ντέλι ο οποίος επιθυμεί μια πιο… σίγουρη κατάσταση.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής έχει καταλάβει ότι το συμφέρον του είναι να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη αφού είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει επιθετικό και ξεκάθαρο ότι ο Φερέρ δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα για τη συνέχεια της χρονιάς.

Απάντηση από τον Κέζο

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Αλήθεια" και δηλώσεις που αφορούν τον κ. Τάκη Λεμονή, ο κ. Αντώνης Κέζος, πρόεβη στην παρακάτω δήλωση: " Όσα δημοσιεύθηκαν ως απόψεις μου για τον προπονητή του Ολυμπιακού κ. Τάκη Λεμονή, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και δεν ειπώθηκαν ποτέ από εμένα. Με τον κ. Τάκη Λεμονή μπορεί να μη συνεργαστήκαμε στην Κύπρο, όμως τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα, με τον κ. Τάκη Λεμονή είχαμε εγκάρδια συνομιλία όταν συναντηθήκαμε στον αγώνα με την Καλλιθέα αλλά και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό

".































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ