ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άγκερ: "Δε φεύγω"

Άγκερ: "Δε φεύγω"

Ο Ντάνιελ Άγκερ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, ενώ ο Μπρένταν Ρότζερς αποθέωσε τον Μάρτιν Σκρτελ. Θέλουν Σαλάχ και Χιουζ οι "κόκκινοι".

Διατεθειμένος να παραμείνει στη Λίβερπουλ είναι ο Ντάνιελ Άγκερ παρά τη φιλολογία που αναπτύχθηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα.

Αρχικά ο Δανός, ο οποίος έχει μείνει στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια, είχε δηλώσει: "Δεν παίζω. Αν ο προπονητής δε θεωρεί ότι είμαι τόσο καλός όσο πρέπει, τότε θα μπορούσα να φύγω. Είμαι εδώ για να παίζω ποδόσφαιρο, τίποτα άλλο. Επομένως αν δεν παίζω, δε θέλω να είμαι εδώ".

Ωστόσο, με tweet που έκανε την Τρίτη έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των "κόκκινων". "Σας παρακαλώ, σταματήστε όλα αυτά τα tweets περί αποχώρησής μου. Δεν πάω πουθενά! Θα επιστρέψω σύντομα στην ενδεκάδα".

Άγκερ: "Δε φεύγω"

Από εκεί και πέρα, σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Μάρτιν Σκρτελ, κάτι που ανάγκασε τον Μπρένταν Ρότζερς να του βγάλει το καπέλο δηλώνοντας στη "Liverpool Echo": "Πιστεύω ότι ο Σκρτελ ήταν εξαιρετικός με τη Γουέστ Μπρομ. Ο Βίκτορ Ανιτσέμπε είναι πραγματικά ικανός και είχαμε μιλήσει πριν από το παιχνίδι γι' αυτό.

Είδα πως προκαλούσε προβλήματα στους αντιπάλους του με τη δύναμή του. Ο Μάρτιν τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Έχω έναν αρχηγό εθνικής ομάδας και υπαρχηγό της Λίβερπουλ να κάθεται στον πάγκο, αλλά αυτό γίνεται επειδή θέλω να είμαι δίκαιος. Αν κάποιος παίζει καλά, τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Το ότι (ο Άγκερ) κάθεται στον πάγκο δείχνει πόσο καλά πηγαίνει ο Μάρτιν. Είναι εξαιρετικός".

Άγκερ: "Δε φεύγω"
© AP

Εν τω μεταξύ, μάχη μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ αναμένεται να έχουμε τον Ιανουάριο σύμφωνα με τη "Daily Mail". Ο 21χρονος Αιγύπτιος έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του από τις περσινές εμφανίσεις του στο Europa League κόντρα σε Τότεναμ και Τσέλσι, αλλά η Βασιλεία δεν αναμένεται να τον δώσει αναίμακτα, αφού ζητάει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, οι "κόκκινοι", οι οποίοι φημολογείται πως θα κάνουν μία καλή μεταγραφή τον Ιανουάριο προκειμένου να παλέψουν μέχρι τέλους για την είσοδό τους στην τετράδα, παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την περίπτωση του εξαιρετικά ταλαντούχου Γουίλ Χιουζ της Ντέρμπι Κάουντι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ