ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αγκουέρο: "Ο Γιαμάλ κάνει πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται σαν να είναι 26 ή 28 ετών"

Αγκουέρο: "Ο Γιαμάλ κάνει πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται σαν να είναι 26 ή 28 ετών"
Ο Λαμίν Γιαμάλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @2024 AP IMAGES/JOAN MONFORT

Ο Σέρχιο Αγουέρο μιλώντας στη Mundo Deportivo ενόψει του Clasico επαίνεσε το ταλέντο του Λαμίν Γιαμάλ, αναφέρθηκε στην εκρηκτικότητα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αλλά και τον Χάνσι Φλικ.

Έχουν περάσει τρία σχεδόν χρόνια από το τελευταία clasico που έπαιξε ως Σέρχιο Αγουέρο πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω της καρδιακής αρρυθμίας.

Το Σάββατο (25/10) η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Ρεάλ σε ένα ματς που το κοινό του ποδοσφαίρου ανυπομονεί να δει.

Η Mundo Deportivo στον απόηχο του ντέρμπι μίλησε με τον Αγουέρο, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί, σχολίασε τη δουλειά του Χάνσι Φλικ στους "μπλαουγκράνα", αποθέωσε τον Γιαμάλ και τον Λεβαντόβσκι.

"Στην αρχή είναι δύσκολο να δεχτώ ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω, αλλά ήταν μια διαδικασία τριών μηνών για να μάθω αν θα μπορούσα να επιστρέψω και στο τέλος πήρα την απόφαση να μην το κάνω.

Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι αρκετά σκληρός. Χωρίς να τον γνωρίζεις, καταλαβαίνεις ότι είναι αρκετά απαιτητικός κι αυτό καταλήγει να βγάζει τον καλύτερο από τους παίκτες.

Είναι πολύ καλός σε αυτή την περίπτωση και σήμερα έχει τον Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος εκπλήσσει πολύ γιατί όντας τόσο νέος κάνει πράγματα που τον κάνουν να φαίνεται σαν να είναι 26 ή 28 ετών.

Όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο πρέπει να το απολαμβάνουμε γιατί πολύ λίγοι βγαίνουν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πρέπει να δούμε πώς θα συνεχίσει σε λίγα χρόνια γιατί όλα εξαρτώνται από το μυαλό του κάθε παίκτη και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει, αλλά δείχνει ότι είναι ένα ταλέντο που ελάχιστοι έχουν. Όλο και λιγότεροι.

Ο Λαμίν έχει πολλά περισσότερα πράγματα από τον Βινίσιους, αν κι ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη εμπειρία κι είναι καλύτερος παίκτης.

Ο Βινίσιους είναι ένας από τους Top-3 στον κόσμο, αλλά λόγω ηλικίας και ταλέντου προτιμώ περισσότερο τον Λαμίν. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα έναν σε κάθε πλευρά της ομάδας μου και θα άφηνα τον αντίπαλο να προσευχηθεί.

Είναι όπως όταν ήταν μαζί ο Μέσι και ο Νεϊμάρ. Ο Βινίσιους έχει τώρα τον Εμπαπέ στη Μαδρίτη, αλλά είναι περισσότερο "9" και δεν έχει το ταλέντο του Βινίσιους.

Ο Λεβαντόβσκι θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 42 ή τα 43 του. Δεν θα έχει την ευκινησία που είχε, αλλά είναι αρκετά ζωηρός για να πετύχει πολλά γκολ. Φαίνεται καλός.

Θα συνεχίσει να σκοράρει, ειδικά στην Μπαρτσελόνα, όπου πάντα υπάρχουν ευκαιρίες. Ο επιθετικός πρέπει να είναι μέσα στην περιοχή και να είναι έξυπνος. Σήμερα δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Οι περισσότεροι φροντίζουν τον εαυτό τους, εκτός από εμένα, που μερικές φορές τρώω ένα χάμπουργκερ", είπε ο Αργεντινός.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΑΜΙΝ ΓΙΑΜΑΛ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ