ΑΡΗΣ

Αγώνας δρόμου για Κάλβο

Αγώνας δρόμου για Κάλβο
καλβο πανηγυρικο

Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Τόνι Κάλβο προκειμένου να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία το αποτέλεσμα της οποίας επιβεβαίωσε τη διάγνωση για κάκωση στην ωμοπλάτη που "κληρονόμησε" μετά τον φιλικό αγώνα με τη Βέροια το απόγευμα της Κυριακής στην Νάουσα. Λόγω του πόνου που αισθάνεται ο Κάλβο δεν θα προπονηθεί ούτε αύριο Πέμπτη και έτσι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ωστόσο όλα δείχνουν πως κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Θεραπεία έκανε εξάλλου και ο Τιάγκο Ζεντίλ, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση του.

Πρίττας: "Για το απόλυτο"

Στο μεταξύ ο Σάκης Πρίττας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, επεσήμανε ότι στόχος είναι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

" Θέλουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε με το απόλυτο των έξι βαθμών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να μην έχουμε βαθμολογικές απώλειες στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, εκεί όπου θα χρειαστεί η καλύτερη δυνατή ψυχολογία", ανέφερε ο 29χρονος παίκτης και συμπλήρωσε: "Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε αδυναμίες που εντοπίσαμε μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Ταυτόχρονα δεθήκαμε περισσότερα ως ομάδα μέσα από τις προπονήσεις".

Καταλήγοντας ο Σάκης Πρίττας, τόνισε: " Είναι θετικό να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια. Όταν ο ποδοσφαιριστής βρίσκει ρυθμό βγάζει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω καλά και έτοιμος συγκριτικά με την περσινή περίοδο, όπου προερχόμουν από τραυματισμό".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ