ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Aγώνας δρόμου για Λουτσιάνο

Aγώνας δρόμου για Λουτσιάνο
Λουτσιάνο

Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Λουτσιάνο για να προλάβει τον ημιτελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Άρη

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τους Κρητικούς και όπως διαπιστώθηκε την Κυριακή υπέστη υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου hellas online με τον Άρη στις 2 Απριλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει βέβαια από την αναμέτρηση πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Τραυματίας από το χθεσινό ματς αποχώρησε και ο Γιώργος Ανατολάκης που χτύπησε στο σημείο πίσω από το γόνατο και ίσως να αποθεραπευτεί μέχρι την Κυριακή.

Θα είναι πάντως σίγουρα έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό tου Κυπέλλου Κυπέλλου hellas online με τους "κίτρινους". Από ΄κει και πέρα τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης και θα αποφασιστεί την Τρίτη σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του.

Οι Περιστεριώτες είχαν ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Τούμπας. Ο Μερίνο αναχώρησε σήμερα για το Περού προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του και θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ