ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγώνας δρόμου για τον Γιαννούλη

Αγώνας δρόμου για τον Γιαννούλη
INTIME SPORTS

Έντονο ατομικό έκανε την Δευτέρα (23/4) ο Γιαννούλης και τρέχει για να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια. Την Τρίτη (24/4) η κοινή συνέντευξη Τύπου Ατρομήτου-Ολυμπιακου, ενώ την ίδια ημέρα η UEFA θα επιθεωρήσει το Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Στους ρυθμούς του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν μπει άπαντες στο "στρατόπεδο" του Ατρομήτου με την προετοιμασία να ξεκινά την Δευτέρα (23/4) με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού την Κυριακή (22/4) έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα με την προοπτική να δοκιμάσει την Τετάρτη (25/4) να ενσωματωθεί με την ομάδα και να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για να είναι στην αποστολή του τελικού.

Στο μεταξύ, ο Επιθεωρητής Γηπέδων και Υπεύθυνος Ασφαλείας της UEFA Fernand Messe θα επισκεφθεί την Τρίτη (24/4) το γήπεδο Περιστερίου στο πλαίσιο του ελέγχου που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις ελληνικές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στις διεθνείς διοργανώσεις.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος, θα παραβρεθούν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου και ο Διευθυντής Σταδίου Παναγιώτης Μιχαλέτος.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Στο μεταξύ συνεχίζεται από την ΠΑΕ Ατρόμητος η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου τελικού με τον Ολυμπιακό και με ανακοίνωση η ΠΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοινώνεται ότι από σήμερα (Δευτέρα) και μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου τα σημεία πώλησης εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας είναι τα εξής:

Α) Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας) από τις 10.00 μέχρι τις 20.30.

Β) Δημαρχειακό Μέγαρο Περιστερίου (ισόγειο) από τις 09.00 μέχρι τις 17.00

Οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού είναι οι εξής: Θύρα 19: 10 ευρώ, Θύρα 20: 15 ευρώ, Θύρα 21: 15 ευρώ, Θύρα 22: 25 ευρώ, Θύρα 23: 30 ευρώ, Θύρα 24: 25 ευρώ.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας".

Η κοινή συνέντευξη Τύπου Ατρομήτου-Ολυμπιακού

Τέλος την Τρίτη (24/4) το απόγευμα (17.00) σε γνωστό ξενοδοχείο θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ των ΠΑΕ Ατρόμητος και Ολυμπιακός.

Στην συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι Πρόεδροι των δύο ΠΑΕ Γιώργος Σπανός και Βαγγέλης Μαρινάκης, οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Δώνης και Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς και οι αρχηγοί των ομάδων Γιάννης Σκόνδρας και Βασίλης Τοροσίδης.

Επίσης, θα παραστεί ως προσκεκλημένος των δύο ΠΑΕ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ