ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγώνας δρόμου για τον Λουτσιάνο

Αγώνας δρόμου για τον Λουτσιάνο
Λουτσιανο

Μάχη με τον χρόνο δίνει το ιατρικό επιτελείο του Ατρομήτου προκειμένου ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη στο Περιστέρι

Ο Βραζιλιάνος άσος τραυματίστηκε στο τέλος της χθεσινής προπόνησης στο αριστερό πόδι και ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, ενώ από την Πέμπτη θα ξεκινήσει τρέξιμο. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.
Στον αντίποδα ευχάριστα είναι τα νέα για τους Αλέν Ραγκουέλ και Δημήτρη Γελαδάρη. Οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου και τέθηκαν στη διάθεση του Σαββάτου ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λίμα Άντερσον που μπήκε από χθες στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

* Επίσκεψη στο 4ο Λύκειο Περιστερίου θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ξάνθη. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν οι Γιάννης Κατεμής, Γιάννης Λαζανάς, Βασίλης Αποστολόπουλος και η managing director της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ