ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγωνία άλλη μία εβδομάδα για Δώνη

Αγωνία άλλη μία εβδομάδα για Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσης παραμονής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας. Νιόπλιας, Κοκότοβιτς, Παράσχος έχουν προταθεί και εξετάζονται. Πάει μία εβδομάδα πίσω ο προγραμματισμός.

Η ιστορία με την παραμονή του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο έχει παγώσει προσωρινά τις όποιες μεταγραφικές αναζητήσεις, καθώς σε περίπτωση που συνεχίσει τελικά θα σχεδιάσει μία νέα ομάδα από την αρχή.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν γίνονται διενέργειες όλο αυτό το διάστημα, αφού ήδη έχει ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποτελούν ήδη παρελθόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες Γιώργος Δώνης και Γιώργος Σπανός είχαν μία σύντομη συνομιλία, στην οποία συμφώνησαν να περιμένουν μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Αν έρθει πρόταση που καλύπτει τον Έλληνα τεχνικό (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), τότε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον οι δυο τους θα σχεδιάσουν τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Των φρονίμων τα παιδιά...

Στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει πολλά φαξ με ποδοσφαιριστές τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και από το εξωτερικό, ενώ ήδη έχουν αρχίσει και οι σκέψεις για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη, αν αποχωρήσει.

Τρία ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι των Κοκότοβιτς, Νιόπλια και του Γιώργου Παράσχου. Και οι τρεις γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, με τον πρώτο να είναι έμπειρος και να έχει βγάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές, τον δεύτερο να είναι φιλόδοξος και δουλευταράς, ενώ ο τρίτος είναι δοκιμασμένη λύση και φέτος τα πήρε εξαιρετικά στον Ηρακλή.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ