ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για επίθεση

Αγωνία για επίθεση
Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Παναθηναϊκός

Αγωνία ενόψει τελικού με τους "Σάλπι" και Μάντζιο να μην προπονούνται. ΟΚ οι Μόρις και Μπόβιο

Η επόμενη μερα μετά την νέα αποτυχία στο Αλκαζάρ, που διεύρυνε το αρνητικό σερί των πέντε (πλέον) αγωνιστικών χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στις 5 Μαϊου, το προσεχές Σάββατο, οι "πράσινοι" θα έχουν την ευκαιρία να σώσουν εν μέρει την πολύ άσχημη χρονιά (-15 βαθμούς από κορυφή).
Αγωνία για "γραμμή κρούσης"



Ο Βίκτορ Μουνιόθ ξεκίνησε την προετοιμασία των "πράσινων" από σήμερα έχοντας ήδη δύο προβλήματα που θα τον αγχώσουν ενόψει του Σαββατιάτικού αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μάντζιος χτύπησε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα (σε μία φάση με τον Βάλλα) και αποκόμισε ένα τραύμα στα πλευρά, έναν τραυματισμό που είχε ξανά κόντρα στην ίδια ομάδα, στον πρώτο γύρο.

Ο διεθνής επιθετικός δεν προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους και η περίπτωση του θα απασχολήσει όλη την εβδομάδα το τεχνικό τιμ που εκτός από τον "πονοκέφαλο" αυτό καλείται να αντιμετωπίσει άλλον ένα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στους "βυσσινί".

Χαμόγελα για Μόρις-Μπόβιο


Στην σημερινή προπόνηση εκτός από τα άσχημα νέα υπήρχαν και τα θετικά για τον Ισπανό τεχνικό. Τόσο ο Νασίφ Μόρις που προφυλάχθηκε από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, όσο και ο Ρικάρντο Μπόβιο, που είχε υποστεί θλάση στο δικέφαλο εδώ και δύο εβδομάδες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, με τις πιθανότητες να αγωνιστούν στο βασικό σχήμα κάτι περισσότερο 99%.

Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, όσοι αγωνίστηκαν με την Λάρισα έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις με μπάλα και ανοίγματα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με το "γνώριμο" δίτερμα.

Τέλος πρωτάθλημα για Ρομέρο

Κάρτες συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο και όπως είναι φυσικό θα απουσιάσει από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνισ τικής με την Κέρκυρα εκεί που θα απουσιάσει με την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ο Αντονι Σέριτς.

Πήραν τα εισιτήρια οι "πράσινοι"

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που έχουν ήδη αποστείλει τα στοιχεία τους και έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Αθήνα 1 & 2/5/07, ωράριο διάθεσης 10:00 - 18:00.

Κάτοχοι καρτών διαρκείας: από το γήπεδο Απ. Νικολαίδης και από το ΟΑΚΑ, στα σημεία διάθεσης των καρτών διαρκείας (είσοδος από την Πύλη Α’, Σπύρου Λούη).

Λοιποί φίλαθλοι: από το ΟΑΚΑ, στο σημείο διάθεσης καρτών διαρκείας (είσοδος από την Πύλη Α’, Σπύρου Λούη).

Βόλος 4 & 5/5/07, ωράριο διάθεσης 11:00 – 14:30 & 17:00 – 21:00 για τις 4/5 και 10:00 – 16:00 για τις 5/5. Η διάθεση θα γίνει από τα εκδοτήρια του σταδίου ΕΑΚ Βόλου, περιοχή Νέας Δημητριάδος.

Διευκρινίζουμε ότι για την παραλαβή των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, καθώς επίσης ότι οι φίλαθλοι της Αττικής θα πρέπει να παραλάβουν τα εισιτήριά τους από την Αθήνα









".






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ