ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για Μανούτσο

Αγωνία για Μανούτσο
Μανούτσο, Παναθηναϊκός, προπόνηση

Εκτός από την πρόκριση ενόψει Ρέιντζερς η αγωνία είναι έκδηλη και για την παρουσία ή όχι του Μανούτσο

Η λέξη πρόκριση και η λέξη Μανούτσο είναι οι μοναδικές που ακούει κανείς στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο επαναληπτικός αγώνας της Πέμπτης κόντρα στους "διαμαρτυρόμενους" στην φάση των "32" του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, είναι μόνο στο μυαλό του Ζοσέ Πεσέιρο και των ποδοσφαιριστών του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να επιφυλάξει εκπλήξεις όσων αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ωστόσο και αλλαγές θα υπάρξουν αλλά και η πιθανή έκπληξη παραμονεύει.

Ποια είναι αυτή; Ο Μανούτσο Γκονσάλβες που και στην προπόνηση της Τρίτης προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα ενώ ακολούθησε και γυμναστήριο στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, κάτι που ίσως σημαίνει και κάτι.

Σε ότι αφορά τις θέσεις στην ενδεκάδα, εκτός από την περίπτωση Μανούτσο που μιλάμε για 50-50% πιθανότητες χρησιμοποιησεις του ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα πιο επιθετικός κάτι που σημαίναι πως θα ξαναεπιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αντρέας Ιβανσιτς.

Στο σημερινό πρόγραμμα στην Παιανία, οι "πράσινοι ξεκίνησαν τη προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις την κυκλοφορία της μπάλας με χρήση τερμάτων. Στην συνέχεια έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Ηρθαν και φυγαδεύθηκαν οι Σκωτσέζοι

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα η αποστολή των Σκωτσέζων. Λίγο μετά τις 18:45 έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος" και φυγαδεύτηκαν χωρίς κανείς να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Ο τεχνικός των "διαμαρτυρόμενων" θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το ματς της Πέμπτης, το μεσημέρι της Τετάρτης (14.00) στο ξενοδοχείο "Hilton". Η προπόνηση των "μπλε" στην Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19:00) της ίδιας μέρας.

Το πρόγραμμα του αγώνα με τους Ρέιντζερς

Ο Ζοσέ Πεσέιρο θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη στις 16.00 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" ενώ δύο ώρες αργότερα, οι "πράσινοι" θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν απο το παιχνίδι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Οι προπονήσεις των ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μόνο κατά το πρώτο τέταρτο της διάρκειας τους


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ