ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αγωνία για Σπυρόπουλο

Αγωνία για Σπυρόπουλο
σπυροπουλος

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Σπυρόπουλου στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Νέα Σμύρνη.

Ο αριστερός μπακ-χαφ των «κυανέρυθρων» υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη με αποτέλεσμα ο Έβαλντ Λίνεν να είναι αναγκασμένος να περιμένει και την προπόνηση της Παρασκευής για να διαπιστώσει αν θα τον έχει στην διάθεση του.
Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος. Στο ιατρικό δελτίο βρίσκεται πάντως και το όνομα του Κάρλος Καρνέιρο. Ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη και είναι επίσης αμφίβολος.

Ετοιμος ο Τζιμπούρ

Στον αντίποδα ο Ράφικ Τζιμπούρ προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς πλέον και θα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με το Αιγάλεω, με τον Λουρένσο να επιστρέφει στην φυσική του θέση, καθώς είχε αγωνιστεί στην κορυφή της γραμμής κρούσης στο παιχνίδι στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Η ψυχολογία των Νεοσμυρνιωτών είναι σε υψηλά επίπεδα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να...τριτώσει το καλό, ώστε η ομάδα να ανέβει ακόμη πιο ψηλά βαθμολογικά και να αυξήσει τις πιθανότητες για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο χορός των «πανθήρων»



Στο μεταξύ σε ευχάριστο κλίμα έγινε την Τετάρτη το βράδυ ο ετήσιος χορός των «πανθήρων» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Το «παρών» έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Τσακίρης αλλά πολλά μέλη της διοίκησης σε μία ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι πλέον ο Πανιώνιος είναι μία γροθιά στην προσπάθεια να υλοποιήσει τους στόχους του.

* Η εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου του Έβαλντ Λίνεν, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 09/03 και ώρα 12:00 μμ, στο Press Area του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης.










TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ