ΠΑΟΚ

Αγωνία για Ζαγοράκη

Αγωνία για Ζαγοράκη
Ζαγοράκης

Η διάταση του Θοδωρή Ζαγοράκη αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τον τεχνικό του "Δικεφάλου", Γιώργο Παράσχο

Η αυριανή μέρα είναι εκείνη στην οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αφού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξέταση το αποτέλεσμα της οποίας θα δείξει και την σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Θα δείξει δηλαδή αν ο Ζαγοράκης θα προλάβει να δώσει το παρών το Σάββατο στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας με την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας για τον τραυματισμό του στάθηκε στη νίκη που είχε προηγηθεί λέγοντας: "Δόξα τω Θεό και ευχαριστούμε τον κόσμο".

Παράπονα για Καζναφέρη


Στις τάξεις του ΠΑΟΚ μπορεί να έμειναν ευχαριστημένοι από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη και τους τρεις βαθμούς της νίκης ωστόσο είχαν τα δικά τους παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης Γιώργο Καζναφέρη.

Στα παράπονά τους στέκονται σε δύο λόγους. Πρώτον γιατί θεωρούν ότι ήταν πολύ αυστηρός στο πέναλτι που έδωσε σε βάρος της ομάδας τους αλλά και στο ότι δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κολτσίδα στην φάση με τον Γεωργιάδη.

Μελίσσης: "Στον κόσμο"

Ο Χρήστος Μελίσσης μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη φρόντισε να αφιερώσει το γκολ που σημείωσε στον κόσμου του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να δηλώνει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και η χαρά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη επειδή η νίκη ήρθε με ένα δικό μου γκολ το οποίο και αφιερώνω στον κόσμο μας".


Όσο για την σημασία της νίκης είπε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι με μεγάλη ένταση και νεύρα. Εμείς παίξαμε ψυχωμένα και με μυαλό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την ψυχή και εμείς είχαμε πολύ και από τα δύο. Σίγουρα αλλάζει η ψυχολογία μας με αυτό το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να έχουμε και συνέχεια".

Για το πέναλτι που απέκρουσε ο Φερνάντεζ είπε: "Αναμφισβήτητα η απόκρουση του Φερνάντεζ στο πέναλτι, μας έδωσε επιπλέον δύναμη", για να στρέψει την προσοχή του στη συνέχεια λέγοντας: "Τώρα βλέπουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λάρισα. Πρέπει να αποφύγουμε τις μεταπτώσεις στην απόδοσή μας και να έχουμε μία σταθερή πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν".



Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε: "Θέλαμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε παίζοντας με πάθος και θέληση", ενώ για το πέναλτι του Άρη που απέκρουσε ο Φερνάντεζ είπε: " Φάνηκε η ικανότητα του Ντάνιελ που έπιασε το πέναλτι".














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ