ΠΑΟΚ

Aγωνία στον ΠΑΟΚ

Aγωνία στον ΠΑΟΚ
Βεζυρτζής

Στην Αθήνα οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ για εκ νέου συνάντηση με τον Γιώργο Αλογοσκούφη

Στην Αθήνα μετέβησαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, και ο αναπληρωτής πρόεδρος, Απόστολος Οικονομίδης, όπου είναι προγραμματισμένο να έχουν νέα συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη από την οποία εξαρτώνται πολλά για το άμεσο μέλλον της ομάδας.
Αυτή τη φορά βασικό θέμα της συζήτησης τους δε θα είναι η ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο, για την οποία οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα περάσει από τη Βουλή μέχρι το τέλος Απριλίου, αλλά τι μέλλει γενέσθαι με τις χορηγίες.

Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν με τον κ. Αλογοσκούφη οι κ.κ. Βεζυρτζής και Οικονομίδης είχευπάρξει μία πρώτη συζήτηση για μία χορηγία από κρατικά λαχεία.

Κατά τα άλλα από την Πέμπτη θα αρχίσει ένας νέοςκύκλος επαφών με νυν και πρώην παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ ώστε να γίνει μία σειρά διακανονισμών που θα διευκολύνουν την διοίκηση της ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα με οφειλές.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά από αύριο θα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και οι Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος, Μουμίν, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Τα εισιτήρια με Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2007 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Τιμές εισιτηρίων: Θύρα VIP: 100 ευρώ, Θύρα 1: 50 ευρώ,Θύρες 2, 3: 20 ευρώ, Θύρες 5, 6: 15 ευρώ και Θύρα 4,7: 10 ευρώ.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ