ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αγουέρο: "Ο Ρόδρι αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, είχε μία τέλεια χρονιά"

Manchester City's Sergio Aguero works out with teammates during a training session ahead of the Champions League final match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Friday, May 28, 2021. Manchester City and Chelsea will play the Champions League final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κουν Αγουέρο. @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγουέρο πήρε θέση σχετικά με το ποιος ποδοσφαιριστής αξίζει τη φετινή Χρυσή Μπάλα, με τον Αργεντινό πρώην παίκτη των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα να επιλέγει τον Ρόδρι.

Η φετινή απονομή της Χρυσής Μπάλας πλησιάζει, με τις 30 υποψηφιότητες να έχουν ήδη ανακοινωθεί, και ο Σέρχιο Αγουέρο μοιράστηκε τις σκέψεις του αναφορικά με το ποιος ποδοσφαιριστής αξίζει να την κρατά στα χέρια του στις 28/10.

Ο άλλοτε σταρ των Ατλέτικο, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα ανέφερε πως ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο που πρέπει να κερδίσει το βραβείο, καθώς ο Ισπανός μέσος διένυσε μία καταπληκτική σεζόν φέτος και όχι μόνο.

Ο Αργεντινός συγκεκριμένα δήλωσε: "Ο Ρόδρι αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, είχε μία τέλεια χρονιά". Βέβαια, δεν είναι ο μόνος υποστηρικτής του 28χρονου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ήδη εκφράσει την άποψή του για τον ποδοσφαιριστή του υποστηρίζοντας πως, παρά τον υψηλό ανταγωνισμό που προσδίδουν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες, "ο Ρόδρι το αξίζει, πραγματοποιεί καταπληκτικές σεζόν εδώ και χρόνια.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ