ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Άγριο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ

Άγριο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ

Φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν τους παίκτες της ομάδας και τους αποδοκίμασαν έντονα μετά την ήττα από την Σάλκε στο Μπερναμπέου με 4-3 (VIDEO).

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα κάνει κακά ματς και τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ήττα από την Σάλκε με 4-3, έστω και αν αποφεύχθηκε ο (ντροπιαστικός) αποκλεισμός από την συνέχεια του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Γερμανούς, μερίδα φίλων της ομάδας περίμενε τους παίκτες να αποχωρήσουν από το γήπεδο και ουδείς ξέφυγε από τις αποδοκιμασίες. Το κράξιμο αφορούσε τους πάντες και ουδείς εξαιρέθηκε, θέλοντας άπαντες να στείλουν μήνυμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της συνέχειας.

Έπεσε κράξιμο μέσα στο γήπεδο μετά το τέλος του ματς και μετέπειτα μεταφέρθηκε έξω, όταν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ αποχωρούσαν με τα αυτοκίνητά του. Προσβολές, γιουχαΐσματα και χαρακτηρισμοί αποτέλεσαν το... μενού για τους ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ