ΠΑΟΚ

Αιγάλεω-ΠΑΟΚ 0-2

Αιγάλεω-ΠΑΟΚ 0-2
μιετσελ

Αιγάλεω-ΠΑΟΚ 0-2 και... “σαν πληγωμένο αετόπουλο στο χώμα βρίσκω την δύναμη να κρατηθώ ακόμα...”

Το μόνο που λείπει πλέον στον ΠΑΟΚ είναι να φύγει ο Γούμενος και να βρεθεί επενδυτής! Σήμερα βρήκε και επιθετικό δίδυμο με τον Τσίγκα στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός να εντυπωσιάζει, να βγάζει σούπερ ασίστ στον Μάρσιν Μίετσελ στο πρώτο τέρμα και να σκοράρει το δεύτερο!

Ο Πολωνός που κάνει τους Παοκτσήσδες να ξεχάσουν τον Σαλπίγγίδη πέτυχε το πρώτο γκολ του δικεφάλου, έφτασε τα 6 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον παίκτη του Παναθηναϊκού που βέβαια αγωνίζεται αύριο.

Ο ομοσπονδιακός πορπονητής της εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των Ηλιάδη και Αραμπατζή που ήταν αρκετά καλοί.

Ενδιαφέρον στατιστικό; Ο Μότσιλο Βούκοτιτς, ο πορπονητής που όταν ήρθε δέχτηκε πολλά ειρωνικά σχόλια και αμφισβήτηση, είναι αήττητος στον πάγκο του δικεφάλου και μετράει μία ισοπαλίες (στο Χαριλάου) και 3 νίκες! Επίσης το Αιγάλεω δέχτηκε γκολ μετά από 4 σερί ματς.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΙΓΑΛΕΩ: Τζενάμο, Παπουτσής, Σίμανεκ, Ψωμάς (75' Μάριτς), Ποπόφ, Τσάτσος, Σκοπελίτης, Κουμορτζή, Εντουσέι (63' Μουστόγιαννης), Αγρίτης, Νικολόπουλος (56' Πετρόπουλος).

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης (46' Γκονζάλες), Ηλιάδης, Μίετσελ, Τσίγκας, Χαραλάμπους, Μελίσσης (82' Μπαλάφας), Μέγκαχεντ (64' Χασιώτης).
td> Με μια ματιά
Τα πολλά αμυντικά χαφ που είχαν οι δύο ομάδες στην σύνθεση τους έκαναν... καλά την δουλειά τους στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Αποτέλεσμα; Οι διάδρομοι προς τις αντίπαλες εστίες να είναι κλειστοί. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι αξιοσημείωτοΣτην συνέχεια το Αιγάλεω χάρη κυρίως στις λάθος μεταβιβάσεις των παικτών του δικεφάλου στον χώρο του κέντρου πήραν την κατοχή της μπάλας και έγιναν πιο επικίνδυνοι από τον αντίπαλο τους.

Αυτό το πέτυχαν χάρη στην ταχύτητα του Τσάτσου και τα κενά του ΠΑΟΚ στην αριστερή πλευρά του, όταν ο Κωνσταντινίδης έβγαινε μπροστά...

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που είχαν δοκάρι στο 44', όταν ο Αραμπατζής εκτέλεσε φάουλ και ο Τζενάμο στην προσπάθειά του να αποκρούσει της έδωσε ύψος στην μπάλα που κατέληξε οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ όλα έδειχναν ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού θα παραμείνει ο ίδιος, ο Μίετσελ και ο Τσίγκας είχαν διαφορετική άποψη.

Στο 51' ο Τσίγκας, βρίκε με εξαιρετική μπαλιά τον Μίετσελ, ο Πολωνός την στοπάρει με το αριστερό και με το ίδιο πόδι πλάσαρε στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Τζενάμο και έξι λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ και κόντρες μέσα στην περιοχή ο Τσίγκας με γυριστό σουτ μπροστά από τον Τζενάμο έγράψε το 2-0 και έδειξε δείγματα τις ικανότητας του στο σκοράρισμα.

Μέσα σε έξι λεπτά ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” την νίκη και στην συνέχεια απλά έπαιξε για να μην δεχτεί γκολ. Κάτι που ειδικά από τότε που ήρθε ο Βούκοτιτς στην ομάδα γνωρίζει πάρα πολύ καλά να κάνει αφού σε 4 ματς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, αυτό στο Αλκαζάρ. Πάντως την μεγαλύτερη ευκαιρία μετά το 2-0 την είχαν πάλι οι φιλοξενούμενοι αφού ο Ηλιάδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο ροιζόντιο δοκάρι.

*Οι τρείς αλλαγές του ΠΑΟΚ ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμού των Ζαγοράκη, Μελίσση και Μέγκαχεντ.
td> Συνέντευξη Τύπου
Βούκοτιτς: "Κάναμε ένα μεγάλο βήμα"

Η νίκη επί του Αιγάλεω ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από αυτές με Κέρκυρα και Λάρισα με αποτέλεσμα ο στόχος που είχε θέσει ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Μομτσίλο Βούκοτιτς, πριν από την έναρξή τους να επιτευχθεί.

"Η τρίτη συνεχόμενη νίκη που κάναμε και με αυτό το αποτέλεσμα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για τη συνέχεια και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Οι παίκτες μου δείξανε ψυχή και καρδιά. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε μια εβδομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας έλειψε το τρέξιμο και η μαχητικότητα. Κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα όπου δεν βλέπω να χάνει εδώ άλλο παιχνίδιΔυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι και δυστυχώς θα έχουμε απουσίες με τον Ιωνικό αφού μέχρι την Πέμπτη θα μας λείπουν δέκα παίκτες για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ιωνικό που είναι επικίνδυνο και θέλουμε τη νίκη. Νομίζω όμως ότι θα κάνουμε καλή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι και να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας.Δεν βλέπουμε πολύ μακριά. Ο στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη τετράδα και θέλουμε να μείνουμε σε αυτή την θέση. Το πιο σωστό είναι να βλέπουμε τα παιχνίδια χωριστά ένα ένα στον πρώτο γύρο, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται και στον δεύτερο γύρο να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας".

Όσο για την δική του παρουσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ είπε: "Στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη παίξαμε 4-3-3 ενώ στο παιχνίδι με την Λάρισα ξεκινήσαμε να παίζουμε με δύο μπροστά και αυτό έφερε και τα αποτελέσματα και είμαι ευχαριστημένος που οι δύο επιθετικοί μας σκόραραν αλλά και ότι κάναμε και άλλες ευκαιρίες. Μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είπα ότι δεν βάζουμε εύκολα γκολ και το είπα γιατί θέλουμε δύο παίκτες που να έχουν αυτά τα προσόντα».Όσο για τον Ζαγοράκη ο Βούκοτιτς τόνισε: «Ο Ζογοράκης έχει αυτό το πρόβλημα από το παιχνίδι με την Λάρισα αλλά έπαιξε και στα τρία. Ήθελα να τον ξεκουράσω με τον Πανσερραϊκό, ο Μελίσση εύχομαι να μην έχει κάτι το σοβαρό ενώ ο Μεγκ έχει παιχνίδι με την Εθνική Αιγύπτου και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν θα έχουμε 10 παίκτες μέχρι την Πέμπτη".

Χατζάρας: "Πετάξαμε λευκή πετσέτα"

Ο λόγος πέρασε στον τεχνικό του Αιγάλεω, τον Γιώργο Χατζάρα, που δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι που για μας το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και από τις δύο πλευρές. Είχαμε θετική παρουσία σε αυτό. Για μας το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε εκπλήξεις και από προσωπικά μας λάθη ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από το πουθενά και είχε ένα προβάδισμα σοβαρό".Στη συνέχεια δεν έκρυψε πως: "Αυτό που με ανησύχησε από την ομάδα είναι όχι να χάνεις ένα παιχνίδι αλλά μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ σοκαριστήκαμε και δεν παλέψαμε από εκεί και μετά. Αυτό ήταν το πιο ανησυχητικό και κάναμε όλες τις επιθέσεις μας ανορθόδοξα και συγχρόνως να μας δημιουργεί προβλήματα ο ΠΑΟΚ.Με την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είναι δίκαιη η νίκη, δείχνοντας μια καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μια δίκαιη νίκη. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα τη συνέχεια όπου θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές".Σε ερώτηση για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Για μας ήταν τραγικό το δεύτερο ημίχρονο με τραγικά και το παρατήσαμε ενώ είχε 35΄ και αυτός είναι ο προβληματισμός μου αφού δεν αντιδράσαμε στο σοκ που πάθαμε. Νομίζω ότι δεν είχαμε την εικόνα που πρέπει να έχει μια ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ".

Όσο για τους στόχους του Αιγάλεω τόνισε: "Είμαστε προσγειωμένοι. Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες. Μέχρι την 9η αγωνιστική καταφέραμε κάτι που ούτε εμείς το καταφέραμε αλλά σήμερα μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δεν αντιδράσαμε και πετάξαμε λευκή πετσέτα με τον ΠΑΟΚ να πήρε μια δίκαιη νίκη".

Τσίγκας: "Για την ομάδα"

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Σίτι ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Τσίγκας, στάθηκε στην σημασία της νίκης αλλά και στο ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι μια γορθιά.

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε πάρα πολύ και αποδείξαμε και σήμερα ότι είμαστε μια γροθιά», υπογράμμισε ο Τσίγκας για το παιχνίδι με το Αιγάλεω.Όσο για τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τόνισε: «Φάνηκε ότι όταν παίζουμε μέσα στο γήπεδο φροντίζουμε να μην μας απασχολεί ιδιαίτερα. Παίζουμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας και δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο".
td> Όλα τα λεφτά...
Το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ. Ο Μίετσελ συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα και να οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε ήρεμα μονοπάτια και ο Τσίγκας απέδειξε και στον πρπονητή του γιατί αξίζει βασική θέση στην ομάδα. Ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κια λογικά θα τον δούμε και στην επόμενη αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων" στην ενδεκάδα.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τις άδειες κερκδίες του" Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", μία εικόνα που συναντάμε συχνά στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα. Ευτυχώς που υπήρχαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και κάποιοι "πιστοί" οπαδοί του Αιγάλεω και καταλάβαμε οτι παρακολουθήσαμε ποδοσφαιρικό αγώνα.
td> To Live του αγώνα...
90+4' Λήξη του αγώνα

83' Τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τόνι Γκονζάλεζ σεντράρει από αριστερά, ο Ηλιάδης πιάνει το σουτ στην κίνηση και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τζενάμο.

82' Τρίτη αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Την θέση του τραυματία Μελίσση παίρνει ο Μπαλάφας
81' Κίτρινη κάρτα στον Σίμανεκ

76' O Koυμορτζί, στρώνει την μπάλα στο Μάριτς, έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο τλευταίος σουτάρει δυνατά και στέλνει την μπάλα άουτ.

75' Κίτρινη κάρτα στον Πετρόπουλο, ενώ ο Μάριτς παίρνει την θέση του Ψωμά.

69' Kίτρινη κάρτα στον Φερνάντεζ

68' Κίτρινη κάρτα στον Ηλιάδη

60' Ο Γιώργος Χατζάρας προχωράει στην δεύτερη αλλαγή ο Μουστογιάννης περνά στην θέση του Εντουσέι, ενώ και ο ΠΑΟΚ κάνει αλλαγή με τον Διονύση Χασιώτη να παίρνει την θέση του Μέγκαχεντ. Μάλιστα ο νεοεισελθών αμυντικός του ΠΑΟΚ τιμωρείται με κίτρινη κάρτα γιατί μπήκε στον αγωνιστικό πριν υποδειχθεί η αλλαγή από τον τέταρτο.

57' Γκόοολ για τον ΠΑΟΚ! Μετά από κόρνερ, η μπάλα στον Χαραλάμπους αυτός, από το ύψος της περιοχής παίρνει την πρώτη κεφαλιά, ο Μελίσσης παίρνει την δεύτερη στέλνοντας με πλάτη την κεφαλιά προς την εστία και ο Τσίγκας με γυριστό μπροστά από τον Τζενάμο γράφει το 2-0!

55' Ο Νικολόπουλος περνά εκτός αγώνα, την θέση του παίρνει ο Αντώνης Πετρόπουλος

52' Μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω! Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Φερνάντεζ κάνει την έξοδο και διώχνει με το ένα χέρι, η μπάλα φτάνει στον Κουμορτζί, αυτός προσπαθεί να πιάσει το σουτ, ο Σκοπελίτης πετάγεται με προβολήσε κενό τέρμα, όμως στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

51' Γκόοολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσίγκας, βρίσκει με εξαιρετική μπαλιά τον Μίετσελ, ο Πολωνός την στοπάρει με το αριστερό και με το αριστερό πλασάρει στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Τζενάμο

49' Δυνατό δεξί σουτ του Κουμορτζί, έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ, όμως ο Φερνάντεζ είχε τον έλεγχο της φάσης.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Την θέση του Θοδωρή Ζαγοράκη έχει πάρει ο Τόνι Γκονζάλεζ

45' Λήξη του ημιχρόνου

44' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Αραμπατζής εκτελεί φάουλ αριστερά και αρκετά μακριά από την περιοχή του Αιγάλεω. Ο Τζενάμο βγαίνει στην πορεία της μπάλας και στην προσπάθειά του να αποκρούσει της δίνει ύψος και εκείνη καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του.

43' Κίτρινη κάρτα στον Σκοπελίτη

33' Το Αιγάλεω, πλέον έχει πάρει το χώρο του κέντρου και αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο. Ο Αγρίτης μετά από σύγχυση έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, κατεβάζει την μπάλα με το στήθος, μπαίνει στην περιοχή, προσπαθεί να σουτάρει όμως ο Μέγκαχεντ, κόβει με προβολή.

25' Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει, ο ΠΑΟΚ παραμένει καλύτερος από τον αντίπαλό του όμως δεν καταφέρνει μέχρι στιγμής να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Αιγάλεω.

14' Ο Παπουτσής σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντεζ, πέφτει και μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

13' Κίτρινη κάρτα στον Ζαγοράκη

12' O Mίετσελ, βγάζει εξαιρετική μπαλιά-τρύπα, στον Τσίγκα, αυτός βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Τζενάμο, δεν μπορεί όμως να προλάβει την μπάλα και ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω, μπλοκάρει.

9' Κίτρινη κάρτα στον Ποπόφ

7' Ο Σίμανεκ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, από την περιοχή της ομάδας του, την στέλνει στα πόδια του Αραμπατζή, ο τελευταίος αφού βρίσκει αρκετό χώρο μπροστά του σουτάρει δυνατά, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζενάμο.

1' Έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα

Oι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Τζέναμο, Παπουτσής, Σίμανεκ, Ψωμάς, Ποπόφ, Τσάτσος, Σκοπελίτης, Κουμορτζί, Εντουσέι, Αγρίτης, Νικολόπουλος

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μίετσελ, Τσίγκας, Χαραλάμπους, Μελίσσης, Μέγκαχεντ




























































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ