ΑΡΗΣ

Αιμάτωμα στη γάμπα ο Ουμπίντες

Αιμάτωμα στη γάμπα ο Ουμπίντες
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή θα αποφασιστεί το αν τελικά ο Χαβιέρ Ουμπίντες θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε το απόγευμα ο Χαβιέρ Ουμπίντες ήταν καθαρή και έδειξε ότι έχει κληρονομήσει ένα αιμάτωμα στην γάμπα του και όχι θλάση από το παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής δεν άλλαξε τα δεδομένα για την συμμετοχή του Αργεντινού στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ουμπίντες ακολούθησε και σήμερα όπως αναμενότανε από χθες ατομικό πρόγραμμα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η συμμετοχή του ωστόσο την στιγμή αυτή παραμένει αμφίβολη σε αντίθεση με τον Ρικάρντο Φατί που προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον αστράγαλό του από μαρκάρισμα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκτός του Γάλλου μέσου η δεύτερη ευχάριστη είδηση της πρωινής προπόνησης για τον Μανουέλ Μασάδο είχε να κάνει με τον Μανόλη Παπαστεριανό που με δική του πρωτοβουλία προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα σε κανονικούς ρυθμούς.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο 25χρονος μέσος του Άρη έδωσε το παρών ακόμη και στο οικογενειακό διπλό βγάζοντας συνολικά όλο το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Υπενθυμίζεται πως ο Παπαστεριανός είχε υποβληθεί πριν από έναν μήνα σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο, μετά τον τραυματισμό που είχε γνωρίσει στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League.

Από την πρώτη στιγμή είχε οριοθετηθεί ως παιχνίδι επιστροφής του και πάλι στην δράση αυτό με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και όπως φαίνεται αυτό θα γίνει πράξη αν και τις τελευταίες μέρες όλα έδειχναν πως θα έπρεπε να κάνει υπομονή μία εβδομάδα. Μέχρι το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στους σίγουρους απόντες δε του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα είναι οι Κάρλος Τόχα και Νάτσο Γκαρσία που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα κάτι που αναμένεται να συμβεί ως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και όπως είχε αποφασιστεί από χθες άπαντες ως μία δεμένη οικογένεια μπήκανε στο πνεύμα της ημέρας. Της Τσικνοπέμπτης μετά από πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών σε ένα μπάρμπεκιου από το οποίο απουσίαζε φυσικά το αλκοόλ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ