ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αιμάτωμα στην περόνη ο Δημούτσος

Αιμάτωμα στην περόνη ο Δημούτσος
INTIME SPORTS

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Ελίνι Δημούτσου στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ελίνι Δημούτσος γλίτωσε τα χειρότερα από τον τραυματισμό του στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό αλλά η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα έχει αιμάτωμα στην περόνη την Τρίτη θα κάνει θεραπεία και η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα.

Την ίδια ώρα στον Ατρόμητο βρίσκεται εν αναμονής της άφιξης του Αγκουαζί ο οποίος θα βρίσκεται την Τρίτη στην Αθήνα και την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στο πλήρες πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της 4αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

OEλίνι Δημούτσος που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς «έβγαλε» ακτινογραφία που έδειξε ένα αιμάτωμα στη περόνη. Αύριο θα κάνει θεραπεία και η πορεία του θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα.

Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Αύριο το πρωί πριν από την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση της νέας περιόδου.

Ο Λοράν Αγκουαζί έρχεται αύριο (Τρίτη) στην Αθήνα και από την Τετάρτη θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ