ΑΡΗΣ

Αισιοδοξία για Κόκε

Αισιοδοξία για Κόκε
Γαλανός μάνατζερ Κόκε

Στις τάξεις του Άρη υπάρχει επιπλέον αισιοδοξία για την απόκτηση του Σέρχιο Κόκε μετά το πέρας της πρώτης συνάντησης με τον αδερφό και μάνατζέρ του Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο.

Μετά το πέρας της πρώτης συνάντησης με τον αδερφό και μάνατζέρ του Σέρχιο Κόκε, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο, στις τάξεις του Άρη υπάρχει επιπλέον αισιοδοξία για την απόκτησή του.

Η προγραμματισμένη για σήμερα έλευσή του στη Θεσσαλονίκη συνδυάστηκε και με άμεσο τετ α τετ με τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Γαλανού.

Λίγο πριν από τις 17:00 ο αδελφός Κόκε αφού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» κατευθύνθηκε απευθείας στα γραφεία του συλλόγου, στην Αλκμήνης.

Εκεί είχε για πάνω από μια ώρα συζήτηση με τον Γαλανό που έγινε σε καλό κλίμα και τονίστηκε η αμοιβαία διάθεση των δυο πλευρών για συνεργασία.

Ο αδελφός του Κόκε πλέον θα ενημερώσει τον 31χρονο Ισπανό που βρίσκεται όπως είναι γνωστό στην Ινδία όπου αγωνίζεται για την πορεία των συζητήσεων ενώ υπάρχει και νέο ραντεβού για αύριο.

Μετά το τέλος του πρώτου τετ α τετ η αίσθηση που υπάρχει στις τάξεις του Άρη είναι ότι η επιστροφή του Κόκε είναι ακόμη πιο κοντά και απομένει να φανεί αν θα γίνει και στην πράξη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ