ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αισιοδοξία για Μερίνο

Αισιοδοξία για Μερίνο
μερινο

Αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση του Ρομπέρτο Μερίνο, ήρθαν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Περουβιανός άσος του Ατρομήτου.

Το οίδημα στο πόδι του ποδοσφαιριστή βελτιώνεται συνεχώς και από σήμερα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς της προπόνησης.
Ατόμικο ο Άντερσον

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, ο Άντερσον ακολούθησε και την Πέμπτη(23/3) ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γελαδάρης συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης με στόχο να μπει σύντομα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τον αγώνα της 1ης Απριλίου με τον Πανιώνιο.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την ομάδα ο Αμαντού Σανόκο αφού η διακοπή του πρωταθλήματος του δίνει την ευκαιρία να μην βιαστεί μπροστά στον κίνδυνο υποτροπής, αλλά και ο νεαρός Βασίλης Αποστολόπουλος.

Τέλος ένα πρόβλημα στον έσω πλάγιο παρουσιάστηκε στον Στέργο Μαρίνο ο οποίος θα μείνει λίγες μέρες εκτός προπονήσεων.

Στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκεται πάλι από σήμερα ο Γιώργος Κορακάκης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χθες.

Φιλικό με την Καλλιθέα

Προκειμένου πάντως οι παίκτες να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος,έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο(24/3-17:00) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα στο γήπεδο του Περιστερίου.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ