ΑΡΗΣ

Αισιοδοξία για Παπαδόπουλο

Αισιοδοξία για Παπαδόπουλο
Παπαδοπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το γεγονός ότι ο τεχνικός του Άρη χρειάστηκε να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του κάτω από καταρρακτώδη βροχή που συνεχίζει να πλήττει την Θεσσαλονίκη.
Στα θετικά για τον «Ντούσκο» η βελτίωση της κατάστασης του Αβράαμ Παπαδόπουλου με τον έμπειρο αμυντικό να ταλαιπωρείται από την Πέμπτη από ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Σήμερα ωστόσο όπως αναμενόταν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Νάτσο Γκαρσία με το θέμα που προέκυψε με την καθυστερημένη επιστροφή του διεθνή Βολιβιανού στην Ελλάδα να θεωρείται λήξαν μετά το τετ α τετ που είχε με τον Σερβοέλληνα τεχνικό του Άρη. Στις εξηγήσεις που έδωσε ήταν ότι δεν έφταιγε ο ίδιος για την αργοπορία του λέγοντας του ότι δεν μπορούσε να αλλάξει τα εισιτήρια που του έβγαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βολιβίας ώστε να επέστρεφε νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Γκαρσία αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του Μπάγεβιτς στο αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αργεντινό Ντιόγκο Σιστόν που προοριζόταν για την θέση του αμυντικού χαφ να μένει στον πάγκο.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων του Άρη αύριο το απόγευμα στις 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την κίνηση των εισιτηρίων ο αριθμός τους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι των Β΄ ομάδων μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ οι «κίτρινοι» επικράτησαν για το πρωτάθλημα των Νέων με 1-0 χάρη σε τέρμα του Άντερσον Κόστα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ