CHAMPIONS LEAGUE

Αισιόδοξοι στη Λάτσιο

Αισιόδοξοι στη Λάτσιο
λοτιτο

Από ανακούφιση θα κατακλυστούν οι…ανενημέρωτοι υπεύθυνοι της Λάτσιο όταν πληροφορηθούν ότι θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό κεκλεισμένων των θυρών

Ο τιμ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Μαντζίνι έμοιαζε τρομαγμένος στην ιδέα ενός γεμάτου Καραϊσκάκη στα μικρόφωνα του ιταλικού δικτύου "SKY". "Αρχίζουμε από εκεί που τελειώσαμε. Πηγαίνουμε σε ένα γήπεδο με τον ίδιο ενθουσιασμό που υπήρχε σε αυτό της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ελπίζουμε στο ίδιο αποτέλεσμα" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Ντέλιο Ρόσι αναλώθηκε σε κοινοτοπίες. " Δεν είναι η ευκολότερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε αλλά όλες οι ομάδες είναι από αυτές που παίζονται. Η είσοδος μας στους ομίλους είναι δουλειά τριών ετών" σχολίασε σχετικά ο προπονητής των "μπιανκοτσελέστε".

Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμψε και ο πρόεδρος και οικονομικός αναμορφωτής της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο. " Κάθε κλήρωση είναι δύσκολη. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο, ούτε τίποτα λιγότερο" ανέφερε ο διοπτροφόρος Λοτίτο, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την ομάδα του την περασμένη εβδομάδα "νοσοκομείο" εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι "αετοί της Ρώμης', οι οποίοι συνεχίζουν να αγωνίζονται με τον 42χρονο Μπαλότα κάτω από τα δοκάρια. Η μετεγγραφή του Καρίτσο από την Ρίβερ Πλέιτ ακυρώθηκε, μιας και δεν κατάφερε να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο και πλέον η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουρουγουανού, Φερνάντο Μουσιερα.

Στον Ολυμπιακό πάντως αναφέρθηκε και ο….Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο προπονητής της Ρόμα μη γνωρίζοντας και αυτός για το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών αναφέρθηκε στην έδρα τους. " Είναι μια λογική κλήρωση αν και στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερο το…περιβάλλον" είπε στο κανάλι της Ρόμα ο τεχνικός της ηγέτης, ο οποίος αντιμετώπισε πέρυσι τον Ολυμπιακό




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ