ATHENS KALLITHEA

Aισιόδοξος ο Σταθόπουλος

Aισιόδοξος ο Σταθόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Σταθόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Καλλιθέας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιλική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, για τους στόχους της ομάδας, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αλλά και της Σούπερλίγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλιθέας:

Για την οικονομική κρίση που πλήττει και το ποδόσφαιρο: " Οι επιλογές των παραγόντων είναι διαφορετικές, το ίδιο και οι αμοιβές. Οι μεταγραφές δεν είναι αυτές που πρέπει".

Για το μέτρο της χρησιμοποίησης δυο παικτών κάτω των 21 ετών: "Διαφωνώ με το μέτρο αυτό. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιώ νέους παίκτες αρκεί να είναι ανταγωνιστικοί.Διαφωνώ και με τις προσκλήσεις των εθνικών ομάδων. Εκεί βλέπουμε ότι ένας, δυο στους είκοσι είναι παίκτες των μεγάλων ομάδων".

Για την Καλλιθέα και τη νίκη στο φιλικό επί του Αστέρα Τρίπολης: " Είναι ένα αποτέλεσμα που κάνει αίσθηση. Όμως δεν με ενδιαφέρει να δοθεί μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα αλλά στην απόδοση της ομάδας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Στηριζόμαστε στην περσινή ομάδα, γνωριζόμαστε καλά και η διάθεση για διάκριση των παιδιών οδηγεί την ομάδα σε καλό δρόμο".

Αν είναι καλό να κρίνεται ένας προπονητής από τα φιλικά: " Δεν είναι ωραίο. Πρέπει να ξέρουν οι παράγοντες όταν παίρνουν έναν προπονητή ποιος είναι. Πρέπει να ξέρουν τι ζητάνε από αυτόν. Τα αποτελέσματα δεν μπορούν να έρθουν εύκολα σε ομάδες που αλλάζουν συχνά το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους".

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: " Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αλλάζει. Πάντα υπάρχουν οι μεγάλες που διεκδικούν θέσεις στην Ευρώπη και μπορεί να κάνει την έκπληξη μια από τις μικρομεσαίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το μαστίζει η ξενομανία. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν έρχονται για να διακριθούν".

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: " Είναι πιο αντιπροσωπευτική η Β' Εθνική γιατί έχει πολλές ομάδες από την επαρχία με τρομερή δυναμική και κόσμο. Η πίεση σε αυτές τις ομάδες είναι μεγάλη".

Για την Καλλιθέα και την άνοδό της στη Β' εθνική: " Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και χρέη από το παρελθόν. Η μεγαλύτερη αξία σε αυτή την επιτυχία είναι ότι έγινε με μικρής ηλικίας παιδιά. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και δεν καταστρέφουμε το παιχνίδι".

Για την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο φιλικό της Καλλιθέας και της ΑΕΚ: " Σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι έρχεται η σειρά μας. Είναι άσχημο. Τέτοια γεγονότα όμως μπορούν να γίνουν και στο δρόμο μεταξύ οδηγών. Δεν είναι ότι γίνονται μόνο στο γήπεδο. Απλά έχουνε μεγαλύτερη προβολή".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ